Milyen anyósotok van? Az enyémnek lehet valami baja?
Komolyan nem tudom eldönteni hogy anyósomnak baja van,vagy tényleg ennyire(bocs)hülye!:(
Vannak olyan beszólásai,hogy nem tudom eldönteni sírjak vagy nevessek rajta. Sokszor az az érzésem hogy a 3éves unokájának több esze van!
Ma is nézegeti a tescos újságot mikor meglepődve közli hogy holnap holnapután zárva lesznek a boltok(holott már 1hete mondtam neki),mert piros betűs ünnep,de ez szerinte tuti "Orbán" műve,mert éheztetni akarja a népet!:(
A másik hogy nem érti meg hogy azért mert ő otthon dolgozik a kertben nem fog nyugdíjat kapni,mert a nyugdíj csak bejelentett(adózott)munkahely után jár. 58éves és jó ha 15évet dolgozott munkahelyen,de ő szerinte már nyugdíjasnak kellene lennie.
Hát tényleg nem lehet egy észlény! :) Még jó, hogy a tescos dolgozóknak is jár szabadnap, vagy mit gondolt az ő kedvéért majd a munkaszüneti napon is dolgozni fognak? Szép is lenne, ha azért is kapnánk fizetést, mert rendbe tesszük a házunk táját. :D Nem irigyellek.
Az én anyósom aranyos, aktívan dolgozik a honvédségnél, így 2 lábbal áll a földön, megfontolt, ellenben apósommal, aki kicsit egyszerűbb.
Elég begyepesedett gondolkodású.
De ne foglalkozz vele, gondolom ritkán látogatjátok csak, akkor meg elviselhető.
Nekem egyik mamám volt egész életében ilyen. Ez lassan egyre rosszabb lesz, szegény már elmúlt 70 éves és már nagyon bosszantó, ahogy "hülyül". Már nem úgy hülyül, nem tud enni meg ilyenek, hanem az ilyen hülyeségeit, amiket a kérdésben írtál egyre többet hangoztatja és még büszke is rá. Olyanokat tud mondani, idegenek előtt sokszor szégyelli az ember. Nem csak tudományos dolgokban, sőt, nem is arról van szó, hogy öreg és nem ért hozzá, hanem mindennel kapcsolatban ilyeneket mond. Az ilyen egyszerű élet egyszerű paraszti ész témakörébe tartozó kérdésekben is. A másik nagyanyám is öreg, 8 általánost végzett, mégse ilyen tökkel ütött soha nem is volt az.
Sokáig azt hittem, hogy a butábbik olyan rosszindulatú, de aztán rájöttem, ahogy idősebb lettem, hogy egyszerűen csak mérhetetlenül buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!