Utálom az anyósom mit tegyek?!?!?!
Figyelt kérdés
A párommal már elég régóta járunk. Eleinte még szerettem is az anyósomat.. de aztán kimutatta hogy ki is ő valójában . pl ha a párom itt alszik több napja akkor betegségeket produkál stb meg azt mondja neki leszarsz... Folyton ordít!! a párom már nem fiatal 34 éves és még otthon alkik az anya parancsolgat neki!! kiveri a balhét ha már pl nem azt a zoknit veszi fel amit ő mond, 1 hónapban egyszer mos...én mosok rá takarítok főzök... nagyon fukar ez a nő.... Sajnos kinem bírom állni természetnénél fogva de nem csak én!! a rokonai, unokái sem nem rég történt hogy pl egyik unokájára vigyázott aki 3 éves és kizárta a házból mert sírt... mentünk hozzá és így vettük észre mindenbe beleszól a párom közt és köztem nincs veszekedés csak az anya telebeszéli a fejét meg bíztassa így alakul ki köztünk a konfliktus.. Teljesen lehúza anyagilag a páromat!!!!! szinte a fele fizetését és otthon sincs állandóan nálunk van, szóba került az összeköltözés is!! Külön albérletbe szeretnénk menni!! DE az anya azt találta ki hogy költözzünk oda -.- mit tegyek?!?! krélek segítsetek hogy kéne tőle megszabadulni2013. márc. 22. 14:02
11/17 anonim válasza:
Ne költözz hozzá és szerintem egyelőre ne is házasodjatok össze. Így ne. Ha a párod végre férfiként viselkedik és nem pisis óvodásként, majd akkor. Ha segíti az édesanyját amikor szükséges, de nem hagyja, hogy a fejére nőjön és irányítsa, ha nem kisbabaként, hanem a családfő szerepére alkalmas felnőtt férfiként él, majd akkor.
Mert így nem egy férjet fogsz kapni, hanem egy éretlen gyereket, akire megengedi az anyukája, hogy vigyázz, ha úgy bébiszitterkedsz, ahogy ő szeretné.
Gondolom, nem erre vágysz.
12/17 A kérdező kommentje:
Igen erre s gondoltam! a külföldi munkáját is feladta miatta! Sajnos nem tudom mi lenne a megfelelő döntés sokat gondolkoztam már ezen. Lehet szakítok vele :( Sosem változik meg minden ő a legfontosabb számára. Nem pedig én.. Nem is értem miért fontos neki az anyukája hiszen nem nevelte őt inkább be adta intézetekbe!!! semmi tekintettel sincs rá!!!! lehet szakítás lesz a vége
2013. márc. 22. 14:25
13/17 anonim válasza:
Össze nem házasodnék vele addig míg le nem szállnak egymásról az anyjával!
14/17 anonim válasza:
nem csodálom, hogy utálod. Jegyezd meg, hogy anyósod is családtagod lesz, szóval vagy a férjed lerendezi vagy jó messzire elköltöztök. Ez nem a te harcod. Én nem mondok soha rosszat anyósra, csak elkerülöm, nem indoklom, miért, mert csak veszekedés lenne. Ha találkozunk, udvarias vagyok, megadom a tiszteletet, ennyi. Ezt te is megteheted.
15/17 anonim válasza:
Én inkább azon gondolkodnék el, hogy biztos ilyen pasi kell neked (direkt nem írtam férfit) aki 34 évesen még mindig hagyja hogy az anyja irányítsa?
16/17 anonim válasza:
Az ilyen anyóstól csak úgy tudsz megszabadulni, ha anyuci pici fiától is megszabadulsz.
Ha valaki ennyi idősen még hagyja hogy az anyja parancsoljon neki, az már soha nem fog megváltozni, felnőni. Ebben a kapcsolatban mindig hárman lesztek.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! úgy döntöttem szakítok vele!! jobb ez így igen aki ennyi évesen nem változik az sohasem fog! Volt már ebből vita és 2 szer szakítás persze az anya hívkált engem folyamatosan-.-.és nyalizott na ez nem kell ő úgyis az anya hiába nem nevelte őt és az lesz amit mond...
2013. márc. 22. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!