Milyen hozzáállás ez a párom családja részéről? Nekünk nem jobban "járna"?
Te csak odamentél, semmit nem fizetsz a rezsibe,pedig hidd el 2fő meg a baba megfogja növelni a számlát. Értsd már meg,hogy nem tarthatsz jogot arra a szobára.Az a pasid nővéré, akár szülsz gyereket, akár nem. Ha valami nem tetszik, menjetek külön a szülőktől. Egyébként meg örüljetek, hogy kaptatok két egybenyitott szobát!
Arra gondolom nem gondoltatok, amikor a gyereket csináltátok? Hogyha most nem csinálnátok gyereket, akkor nem 100ezret,de többet is félre tudtatok volna tenni, és így hamarabb meglett volna a külön ház külön élet... Akkor nem ért volna rá gyereket szülni? Szerintem meg ez lett volna igazán LOGIKUS!!!
Nem tudom azóta mi történt, mindenesetre, ha az én házamban él az én két gyerekem, akkor nekem magamtól logikus lenne a csere.
Azért itt nem a saját lakásából akarják kidobni a nővért. Ugyanúgy ott lakik az anyjáéknál, csak épp a nagyobbik részen. Korántsem ugyanaz.
Nálunk míg a két fiú otthon lakott, addig a nagyobb lakott a nagyobba, a kicsinek maradt a kisebb, de mikor a kicsi menyasszonya odaköltözött, akkor mindenkinek egyértelmű és nem sértő volt, hogy csere van, mert eddig csak volt, ahogy volt az elrendezés, de attól kezdve a logika meg a szükség mást diktált.
Férjeméknél az egész család egy telken lakik, két ház van, egyik a szülőké, másik pici két szobás házikó a nagymamáé volt. De mikor a lány felnőtt és ott tartott, hogy össze akar költözni a barátjával, akkor a nagymama magától mondta, hogy gyermekem én átköltözök a gyerekemékhez a szobádba, ti meg költözzetek ide.
Nekem ez egyáltalán nem követelőzés, szerintem egy normális családban nincs ebben semmi.
Még egyszer elmondom, szülők házáról van szó, nem a nővér saját házáról, a nővér köszönje meg szépen, hogy eddig ott lehetett és lássa be, hogy az öccsének és a kis családjának nagyobb szüksége van átmenetileg arra a részre. Ugyanígy köszönje meg az öccs is, hogy segítenek nekik, de azért ne vakítson már el senkit a szokásos meny-utálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!