Milyen hozzáállás ez a párom családja részéről? Nekünk nem jobban "járna"?
Tényleg úgy lenne a logikus, ahogy kérdező írja, márpedig azért, hogy a gyerek sírása éjszaka ne zavarja az anyósékat. Ha ők lennének az elkülönített részen ebben a kis időben, amíg még ott laknak, akkor nem zavarnák a szülőket a kicsivel.
Csakhát ugye olyan kellemetlen helyzet az egész. Nekem kicsit ciki lenne felhozni, mivel én "vendég"vagyok ott.
Esetleg a férjed kérdezd meg, hogy szerinte szülei mit szólnának ehhez, ő jobban ismeri a családját, hogy mennyire rugalmasak egy ilyenbe. S mindenképp neki kellene felhoznia a témát.
Szerintem ez csak számodra annyira logikus és ésszerű. Nyilván a párod szülei tudják mivel jár egy kisbaba, felneveltek két gyereket ezek szerint minimum. Ha ők így látják jónak, akkor kétlem, hogy utána majd hepciáskodnak a gyereksírás miatt. Igen, kényelmesebb lenne neked/nektek, ha nem kéne kerülgetnetek anyósékat, meg senkit. De ha a nővére évek óta ebben az elszeparált lakrészben lakik, akkor nem várhatod el tőle, hogy most azonnal vigyázzba álljon és költözzön, légy egy kicsit te is megértőbb.
Pl. tegyük fel nektek van egy egyszobás lakásotok, a nővérkének 3 szobás. Megszületik a babátok és elvárjátok, hogy cseréljetek lakást néhány évre, mert egymagára egy szoba is elég, nektek viszont kell a három. Elég irreálisan hangzik nemde?
Itt pedig szintén nem csak szoba cserékről van szó, hiszen az a párod nővérének "lakása", még ha csak szívességből is lakik ott, nem lakoltathatod ki kedvedre akkorsem, ha így kényelmesebb lenne nektek.
Örülj neki, hogy van hova mennetek, elmondásod szerint csomó pénzt megspóroltok vele, fizetnetek nem kell. Akkor inkább húzzátok meg magatokat és legyetek nagyon hálásak hogy ott lehettek!
én értem mit mondasz, és szerintem is evidensnek kellene lennie normálisan gondolkodók körében. Ha most nem a meny, hanem a fiú teszi fel a kérdést, máris más lenne a hozzáállás.
Azt javaslom, mondd a férjednek, kérdezzen rá a tesónál. Ti 3an vagytok, ő egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!