Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyós-meny problémák nagy...

Az anyós-meny problémák nagy részében a fiu mindig a probléma?

Figyelt kérdés

Rengeteg itt is a menyek szidkozódása, és környezetemben is van rengeteg példa erre. De föleg ahol ismerem is a háttért, mindig azt gondolom, hogy a férj-fiú a legnagyobb bünös, és miatta van a sok-sok veszekedés, mérgelödés mindkét nö részéröl.

Pl anyósom mindig is utálta anyósát. Szerintem tündéri mindegyik. Az egyetlen aki böszíti a mai napig a két felet az az apósom.

Aztán a legjobb barátnöm. Hiába kéri a férjét, hogy beszéljen az anyjával, nem teszi meg. Ha az anyjakezdi a beszélgetést akkor inkább elmegy a fiu, vagy eltereli a szót. (ismerem barátnöm sógorát, szinte legjobb barátom) vagy is a fiu-férj egyszerüen kihuzza a nyakát és nem akar megoldást, a helyzet meg csak mérgesedik minden oldalról.

Aztán másik barátnömnél is 10 év hadakozás után akkor oldódott meg a vita amikor egyszer a fiu-férjet anyós nem engedte elmenni a téma elöl, és igen komolyan leültek beszélgetni és kiderült hogy mindkét nönek ugyan az a baja a fiu-férj... és megoldodott a probléma. nem lettek puszi pajtások, de de már nem szidják egymást és ha van nézeteltérés kikerülik a fiut és beszélnek róla, mert tudják, hogy a fiu nem fog tenni semmi ellen.

De mindenhol ezt látom. A feleség nem fogja a férjét szidni, az anyós megint nem fogja a fiát szidni így állandó a probléma.

2013. febr. 14. 14:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

első vagyok

Én is megvédem magam,de ésszerűbb ha párom inti csendre az anyját,neki nem szól vissza,neki elhitte hogy nem látja őket többet,nekem nem biztos hogy elhitte volna,ment volna az értelmetlen áskálódás,harc,stb,stb.

Így viszont csend van,csendben utál.De arra meg teszek magasról.

2013. febr. 18. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!