Mit tegyek, ha az anyósom folyamatosan "piszkál"?
(túl finom kifejezés a piszkálás)
Valahányszor ott vagyunk, valami hibát mindig talál bennem!
Most az volt a heplije, hogy a férjem lefogyott. Most esett át szegényem egy elég komoly fertőzésen, nincs éppen a legjobb formájában. De persze én nem adok neki enni.
Nem küldöm fodrászhoz, vagy nem szólok rá, hogy borotválkozzon.
Alapvetően nem tudja felcsapni az agyvizemet, csak kijelentem, hogy a férjem felnőtt ember, és el tudja dönteni, hogy éhes-e, vagy hogymilyen ruhát vegyen fel. De most sikerült a vesémbe vágnia. Kijelentette, hogy minek nekem(!) még egy gyerek (2,5 éves a lányunk), ha a fiára sem tudok vigyázni.
Itt megjegyeznén, hogy pár hete vetéltem el. 7 hetes terhes voltam. Véletlenül tudta meg.
Ekkor felkaptam a lányomat és a döbbent férjemnek odaszóltam, hogy vagy jön, vagy marad, de én megyek.Jött.
Ő is fel van háborodva.
Anyósom azóta sem kért bocsánatot, én azóta is remegek az idegtől.
Azért az is elég érdekes, hogy valaki ír egy példát, édesapja öngyilkossága is benne van, erre lepontozzátok.
Csak gratulálni tudok.
es az anyos mar erti, hogy mi a csizio, vagy csak abban van, hogy Te egy nagyon hirtelen sertodos lany vagy, aki csak ugy fakepnel hagyja. en szerintem o nem erti a szituaciot.
ha bocsanatot akarsz, akkor azt szerintem is a legrovidebb uton a ferjed fogja tudni kiharcolni neked. de igazabol az mit valtoztat? o hibatlannak hiszi magat, ebben szinte biztos vagyok, ugyhogy nem hiszem, hogy o oszinten kerne bocsanatot meg ha a fia keri is tole. de igazabol az a baj, hogy ez vegelathatatlan csata lesz. en ilyenkor vicceskedni szoktam mosolygos pokerarccal, azt a magas labdat nehezen csapjak le meg a legrosszindulatubb venasszonyok is.
Kérdezd meg tőle, hogy tudja-e, hogyan kell eltemetni az anyóst...
Majd miután okosan nézett rád, közöld vele; Derékig, hogy tudja gonzodni a sírt - és hogy rá is ez a sors vár.
Ma sikeresen teletöltötte azt a bizonyos poharat.
Édesanyám eddig nem tudott a vetélésemről. Nem is akartam, hogy megtudja. Nemrég volt a családban, és az is nagyon megviselte. Elég baja van, nem akarom a sajátommal is traktálni.
A vetéléskor maradt "bent" magzati szövet, ezért kikapartak.
Erre előadta anyámnak, hogy azért nem állok szóba vele, mert helytelenítette az abortuszomat.
Anyukámmal beszéltem, elég sokat sírtunk, majd felhívtam anyósomat.
Megmondtam neki, hogy jelenleg úgy érzem, a büdös életbe többet nem akarom látni.
Replikázott rendesen. Anyám biztos félreértette amit mondott, stb...
A vége az volt, hogy a férjemnek ő az anyja, ő tuja mi kell neki, mert ő jó anya, ő még az unokáját is jobban ismeri mint én, mert én szart se tudok a gyerekekről.
Ezen a ponton kiesett a kezemből a leszarom tabletta és jó messze gurult.
Elmondtam neki, hogy az aki az öt éves gyereke mellett csalja a férjét, majd nyolc éves korában lelép, az nekem ne akarjon tanácsot adni. Kéthavonta egy délutánra én is tudok szuperanyu lenni.
De lelki és egyéb szarokból a családja rángatta ki. Apósom, a neje, és én.
Voltak féltékenységi rohamai, agresszív magatartása. Pszihológushoz rájtam vele, segítettem, támogattam. És ő hol volt?
Ő ilyenről nem tud, az ő fiának nem volt semmi baja, csak én találtam ki, stb.
Azzal fejeztem a beszélgetést, hogy én tudom, ő tudja és a férjem is tudja, hogy igaz amit mondtam.
És lehet, hogy a férjem megbocsátott, de én soha nem fogok, mert azt a férfit, akit szeretek, akivel le akarom élni az évetemet, gyerekkorában megnyomorította.
Messze nem gyógyult még meg, de nagyon igyekszik.
ezek után?
Évente egy fénykép a férjedről és az unokáról,közelébe még ünnepekkor se menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!