Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha az anyósom...

Mit tegyek, ha az anyósom folyamatosan "piszkál"?

Figyelt kérdés

(túl finom kifejezés a piszkálás)

Valahányszor ott vagyunk, valami hibát mindig talál bennem!

Most az volt a heplije, hogy a férjem lefogyott. Most esett át szegényem egy elég komoly fertőzésen, nincs éppen a legjobb formájában. De persze én nem adok neki enni.

Nem küldöm fodrászhoz, vagy nem szólok rá, hogy borotválkozzon.

Alapvetően nem tudja felcsapni az agyvizemet, csak kijelentem, hogy a férjem felnőtt ember, és el tudja dönteni, hogy éhes-e, vagy hogymilyen ruhát vegyen fel. De most sikerült a vesémbe vágnia. Kijelentette, hogy minek nekem(!) még egy gyerek (2,5 éves a lányunk), ha a fiára sem tudok vigyázni.

Itt megjegyeznén, hogy pár hete vetéltem el. 7 hetes terhes voltam. Véletlenül tudta meg.

Ekkor felkaptam a lányomat és a döbbent férjemnek odaszóltam, hogy vagy jön, vagy marad, de én megyek.Jött.

Ő is fel van háborodva.

Anyósom azóta sem kért bocsánatot, én azóta is remegek az idegtől.

2013. febr. 13. 21:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%

Rendezze le a férjed!

Mindenhol azt olvasom, hogy a menyek fújnak az anyósukra, de a férjük nem csinál semmit.

Manapság annyira nyegle, akaratgyenge papucsok a férfiak.

2013. febr. 13. 21:33
 2/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem mentek hozzá, nem hivjátok öt magatokhoz és kész, a kapcsolatot minimálisra csökkentitek.
2013. febr. 13. 21:34
 3/23 A kérdező kommentje:
Ő szól neki a férjem. Ha szépen, ha csúnyán szól, anyósom úgy viselkedik, mintha max tíz éves lenne.
2013. febr. 13. 21:35
 4/23 anonim ***** válasza:
56%

Hívd fel a figyelmét a változó korra, hogy próbáljon méltósággal megöregedni és azt pár évet ami hátra van neki békességben élje le.

Állítsd olyan feladat elé amit nem tud megoldani, hívd fel a figyelmét arra, hogy neki is vannak hiányosságai.

2013. febr. 13. 21:35
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
Mondd meg anyósodnak,hogy vizsgáltassa ki magát. Nem természetes, amiket mondd. Még ilyet olyannak se mondd az ember, akit nem szeret, nem még egy családtagnak, a saját unokájáról.
2013. febr. 13. 21:50
 6/23 anonim ***** válasza:
47%
Mennyi idős a szipirtyó?
 7/23 anonim ***** válasza:
20%

Eléggé stresszes alkat lehetsz, ha ilyen pitiáner dolgokon felkapod a vizet. Én a helyedben letromfolnám őt egy-két ironikus válasszal, és ő húzná a rövidebbet.

Fekete István írta valahol: Nem csoda, hogy annyi baj van a világon, mert az emberek gonoszságánál csak az ostobaságuk nagyobb.

8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy el kezdtem olvasni, először azt hittem kisebb piszkálódásról fogsz írni...

De elolvasva azt a "gyerekees beszólását", hát...még én is ideges lettem.

Szerintem nincsen tisztában a dolgok súlyával, gondolom egyszerűbb asszony. Nem értem az ilyen anyukákat, oké, hogy nem tudja elfogadni, elveszik tőle a fiát, de legalább a családra, gyerekre legyen tekintettel-mert ugye lényegében ezzel az unokájának is árt, hogy szítja a feszültséget.

Amúgy leendő anyósom nekem is be szokott szólni, mert borostás-hosszabb, tépett hajú a párom, az meg ugye faluhelyen égő. Miért nem nyírjuk le nullás géppel stb, olyan, mint egy hajléktalan. Én ilyenkor csak mosolygok és nézek magam elé, nem reagálom le.

2013. febr. 13. 21:55
 9/23 anonim ***** válasza:
87%

7-es akármilyen keményen fogalmazott, igaza van részben.

Az anyósod tuti egy primitívebb asszony, nem szalonképes.

Ha kimutatod a dolgot, annál jobban fogja csinálni, mert ez jut el az agyáig: piszkálódás sikerült=jajdejóéngyőztem.

Nekem egyszer anyósom szólt be édesapám öngyilkossága után egy héttel, hogy "azért híztál rendesen". Erre fogtam és vettem még egy bundáskenyeret. Ezt már nem tudta kezelni, WTF?

2013. febr. 13. 22:00
 10/23 anonim ***** válasza:
52%
Nem lehet, hogy a mamának mentális problémája van?
2013. febr. 13. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!