Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért baj ha tartom a kapcsola...

Miért baj ha tartom a kapcsolatot az "ex anyósommal"? Miért szól be mindenki?

Figyelt kérdés

A fiával 5 évet voltunk együtt, 2 éve szakítottunk. 16-21 éves koromig. 17 évesen hozzájuk is költöztem, mert a szüleimmel rossz volt, nem bírtam, befogadtak, aminek nagyon örülök. Az exemmel megromlott a kapcsolat, szakítottunk. Az anyukáját viszont nagyon szeretem a mai napig, ő is engem. Szoktunk beszélgetni.

Erre mindenki beszól. A párom is. Az exem új barátnője is. Miért nem lehet felfogni, hogy nekem ő amolyan pótanyuka.

2013. jan. 2. 19:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Én is nagyon jó kapcsolatban voltam az exeim anyjával, de fel se merült bennem, hogy visszajárogassak hozzájuk. Különösen a legutóbbi "anyósomat" szerettem, amikor az exemmel szétmentünk, ő is veszteség volt, megsirattam. De hogy kapcsolatot tartsak fenn vele, velük? Eszembe se jutott. Az exeimhez tartoztak, nem az én anyám volt egyik sem, így lezártam őket is. Igaza van annak, aki azt írta, hogy van ennek egy rossz íze, főleg ha már új kapcsolatod is van. Nekem sem tetszene, ha a (most már) vőlegényem anyjához járkálna vissza az exbarátnő. Én nem szólnék be, csak simán hülyén érezném magam. Keress más érzelmi pótlékot, ezt tudom tanácsolni, jobb lesz így mindenkinek.
2013. jan. 2. 22:19
 12/17 anonim ***** válasza:
17%
Annyira bírom! Leírjuk,miért nem tapsikol senki mert még mindig ezt csinálod,erre az áldozat szerepében tetszelegsz. Fogadd el,hogy más így látja. Nem látnak beléd,nem ismerik a motivációid.
2013. jan. 2. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

Szia..

Akkor leírom én is,hogy létezik normális emberi kapcsolat,melyben el lehet vonatkoztatni,attól,hogy az illető számunkra kedves ember,a volt párunk édesanyja!

Én ugyan igy vagyok,úgyhogy Kérdező,nem vagy egyedül és biztos számos ember tart normális viszonyt az ex szüleivel.

Mi 7 évig éltünk együtt,senkinek sem jut feltételezni,hogy azért vagyunk jóban mert titkos érzelmi szálak fűznek a volt páromhoz,hiszen boldog kapcsolatban élek és családot alapítottam azóta.

A volt anyósom látta a lányomat,találkozott a a párommal és a mai napig beszélünk,néha találkozunk.

Nagyon kedvelem és a volt apósomat is,akik nagyon kedvesek velem.

Ez egy intelligens hozzá állás szerintem!

Számomra írigylésra méltó!

Valószinüleg ezért szólnak be,mert elképzelhetetlen,hogy az "anyóssal" emberi viszonyban lehet lenni!

Légy büszke rá!

2013. jan. 2. 23:02
 14/17 anonim ***** válasza:

A negyedik válaszoló tökéletesen leírta hogy másoknak mi a baja vele. Sajnos ez ilyen. Én se örülnék az új barátnő helyében.

A többi válaszolónak : A kérdezőt ez a nő befogadta, mikor szinte gyerek volt. Természetes hogy kialakult köztük egyfajta kötődés, a szimpla anyós-meny viszonyon túl. Mivel itt nem arról van szó hogy egyszerűen odaköltözött a barátjához. Még kiskorú volt, az élete valószínűleg elég nehéz lehetett. Ezután természetes hogy szereti,szeretik egymást. Lehetne máshogy is, de ha már így alakult, nincs benne semmi különös.

2013. jan. 3. 01:57
 15/17 anonim ***** válasza:
10%

" ha áthív az olyankor van, ha nincs otthon a fia"

Vagyis továbbra is bejárkálsz az exed lakásába!!!

Továbbra is kémkedsz utána, az anyósra hivatkozva.

Én úgy vágnálak ki, hogy a lábad nem érné a földet!!

2013. jan. 3. 02:50
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Úgy látszik akkor nem egyedi a hozzáállásuk. Majd egyszer talán megértem :)Engem nem zavarna ha tartaná a párom lenne hasonló helyzetben, bár lehet azért mert magamból kiindulva tudnám, hogy semmi hátsószándék nincs ebben

Egyébként nem, nem az exem lakásába járkálok be, hanem az édesanyja házába és nem kutakodni, hanem beszélgetni.

2013. jan. 3. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:
11-essel egyetértek.
2013. jan. 29. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!