Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tiszta ideg vagyok, hogyan...

Tiszta ideg vagyok, hogyan reagáljak erre?

Figyelt kérdés

Történet a következő!

A párommal élünk,én az anyósát nem nagyon szeretem,mert ha eljön hozzánk,akkor folyton megjegyzést tesz mindenre!

Na most eljött hozzánk,meghívtuk ebédre.

Rántott csirkemellet csináltam,kukoricás rizzsel,illetve francia salátával.Szépen megterítettem,leültünk enni.

Nem volt semmi,amibe ne tudott volna belekötni!

A húst túlságosan puha volt(én tejbe szoktam áztatni,nem szeretjük ha száraz),a kukoricás rizsben kemény volt a kukorica,a saláta túl édes volt.

Hozzátenném,hogy amikor mi megyünk,főzeléket csinál főzelékkel.De a lényeg,hogy megjegyeztem,hogy ha szapulja az ételt,akkor miért eszik belőle.

Erre felpattant,és elkezdett kiabálni,hogy én utálom őt,és nem szeretem ha eljön,és minden alkalmat megragadok,hogy belekössek,a páromnak meg ilyen szAr kajákat főzök,ahelyett,hogy a drága fia elmenne hozzá,és nála töltené az ünnepeket,én meg a családomnál,mivel úgyis egész évben együtt vagyunk,ilyenkor minek egymásra tapadni.

Hát köpni nyelni nem tudtam,csak álltam ott szótlanul,olyan oltári nagy baromságokat beszélt!

Tehát ha van 2 pár,karácsonyozzanak,szilveszterezzenek külön,mert ez a család ünnepe?

Párom szerint teljes mértékben én vagyok a hibás,mert már megint nem hallgattam szótlanul,hanem képes voltam visszavágni!

Elment tegnap,hazavitte az anyját,azóta ott van.

Annyit mondott,hogy "majd jövök!"

Most tényleg az egész az én hibám?

2012. dec. 29. 09:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%
Bő tíz éve hallgatom anyósom kötözködését, a férjem is anyuci pici fiának indult, valamennyire még most is tart tőle, de kitartok, emiatt nem hagyom ott. Ezen felül nem tartozok azok közé, akik mindenre azt mondják élből, hogy hagyd ott, de ha több éves piszkálás után, úgy, hogy a párom egyszer sem áll ki mellettem, egy ilyen balhé után "majd jövök" elköszönéssel vinné haza édesanyját, és még másnap sem jönne haza, tuti, hogy engem már nem találna a lakásban mire hazaér, se a cuccaimat, csak egy levelet, amin sok boldogságot kívánok anyucival neki.
2012. dec. 29. 14:50
 22/31 eric_one ***** válasza:
96%
Ha összekötöd vele az életed akkor erre számítsál, mindig is bele akar, és fog avatkozni az életetekbe.
2012. dec. 29. 14:53
 23/31 anonim ***** válasza:
80%

nehéz megcsinálni, de ne foglalkozz idiótákkal. mosolyog, bólogat, mosolyog, bólogat... ne szerezd meg azt az örömet hogy látják hogy megalázhatnak, bánthatnak.

és ha nem ízlik neki ki nem sz.rja le.

a párodnak meg megmondhatod hogy választhat, maradjon anyuci pici fia, vagy ha annyira anyás, inkább maradjon csendben. legyen tárgyilagos, hiszen elvileg mindkettőtöet szeret...

szerintem meg ne főzz többet ha előkerül, ha kérdzi miért, megmondhatod hogy az anyja olyan jól főz, egyen ott :)

keress valamit amivel elfoglalod magad, járd a saját utad éld a saját életed , lássa hogy veled nem lehet szórakozni.

az anyja meg valszeg féltékeny, van ilyen, TUDD hogy normál esteben soha nem nyerhet, nem ellened szól ez az egész hanem az ellen hogy a pici fia felnőtt és nem képes megérteni.. vagy más baja van sz*r az élete , egy nyomorult és rajtad tölti ki a haragját... kit érdekel? vagy észbe kap vagy nem, nem kell neked mások hülyeségét végigasszisztálni. ne harcolj, legyél te az okosabb :)

egy felnőtt ember különben sem fikázza mások főztjét... ez alap. ha ő barlangban nőtt fel és nem szocializálódott arról nem te tehetsz, nem a te dolgod megnevelni sem őt sem a fiát. .. kitartás!

30N

2012. dec. 29. 15:12
 24/31 A kérdező kommentje:

Itthon van a párom.

Megbeszéltük,azt mondta hogy vagy 3 órán keresztül vitázott az anyjával,ha eljön,ne kötekedjen......

Meg is lepődtem,végre valahára egyszer a sarkára állt.

Most már nyugodtabb vagyok.

Azt mondja az utóbbi időben őt is kikészíti az anyja,folyton ideges,régen is ilyen volt,de nem akar engem is elveszíteni,mint a 4 éves kapcsolatát,amiből önként lelépett a csaj.

2012. dec. 29. 16:55
 25/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem is akarom idegesíteni magam,de nem tudom mit lehet azon 3 órán át veszekedni,hogy viselkedjen a mama kulturáltan.......
2012. dec. 29. 16:57
 26/31 anonim válasza:
58%

Reménykedj, hogy nem jön vissza!

Már az elején neki kellett volna szólni, hogy ti így szeretitek a húst. Mindenképpen meg kellett volna védeni, akkor is, ha az anyja. Ha ott van anyukánál, soha nem tud tőle elszakadni. Ennek csak rossz vége lesz.

Szerintem az sem lett volna jó megoldás, ha azt főzöd, amit ő szeret, mert abba is belekötött volna.

Az én főztömet csak anyám és a férjem kritizálhatja!

Az meg micsoda nagy ökörség, hogy ünnepeljetek külön!

Amilyen gyorsan tudsz, szabadulj ebből a kapcsolatból!!!!

2012. dec. 29. 19:05
 27/31 anonim válasza:
71%
De idióta vagyok, most olvastam, hogy megérkezett. mindenesetre az bíztató, hogy kiállt melletted. Így -bár lesznek még súrlódások- , de sokkal elviselhetőbbek lesznek, most, hogy tudod, támogat a párod. De leszarni akkor is nehéz, főleg ha sűrün fogtok találkozni:
2012. dec. 29. 19:10
 28/31 A kérdező kommentje:
Félek én is attól,hogy minden csoda 3 napig tart......
2012. dec. 29. 19:12
 29/31 (Z) válasza:
70%
Abszolút nem a Te hibád! Férjeden meg ne csodálkozz, gyerek korában ezzel a jelenlegi anyóssal kellett gyerekként élnie; gondolom egyetértünk, hogy az se lehetett könnyű menet! Ilyen esetben az anyós alá seprűt, iránybaállítani és meglökni, had repüljön haza! Ez se segít persze, de legalább máshol rontja a hangulatot! Annak idején én megcsináltam, életem egyik legremekebb húzása volt!
2013. jan. 7. 19:07
 30/31 anonim ***** válasza:
59%
Úristen, de csicska párod van, ne is haragudj. Legszívesebben felképelném. Anyuci pici fia. Hagyd ott. Persze, tudom, könnyű ezt mondani, de ha van rá egy kis lehetőséged, próbálj új életet kezdeni nélküle.
2013. jún. 17. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!