Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mivel engeszteljem ki anyósomat?

Mivel engeszteljem ki anyósomat?

Figyelt kérdés
Most elöször van az hogy a "kicsi" fia,meg én, nem velük töltjük a karácsonyt,hanem az én családommal.Nagyon nem tetszik neki,igaz nem mond semmit.Ès ott van még a 12 éves unokaöccse is aki most teljesen ki van borulva.Tanácstalan vagyok.Èn nem akarom megint velük tölteni a karácsonyt :(

2012. dec. 11. 10:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
12 éves,és eddig minden alkalommal ott volt velük párom is.Àllítólag azt is alig tudta feldolgozni.Mondjuk eddig ott is lakott,de nyár eleje óta külön költöztünk.Hála a jó égnek.
2012. dec. 11. 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is külföldön élek és macerás a karácsony. Pláne úgy hogy a két ünnep között, előtt meg után még dolgozni is kell.

Nálunk az a megoldás lett, hogy a párom szüleivel töltjük a karácsonyt, mert az Anyukája nagyon érzékeny. Én Anyum azt mondta, hogy neki aztán mindegy. Akkor menjünk amikor legalább egy hetet náluk tudunk tölteni. Ha ez nem karácsonyra esik üssekavics.

De ha nem lenne az én családom rugalmas, akkor nagy kakiba lennénk.

Ha előre meg lett szervezve, hogy most a te családod következik, akkor menj haza az ünnepekre. Aztán meg a párod majd el dönti, hogy veled megy, vagy utánad megy...

2012. dec. 11. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Unokaöcsi???

Ülj le az unokaöccsel beszélni. Szerintem csak az ajándék miatt van kiakadva. Vagy ki sincsen akadva (csak a párod hamuzik).

Nehogy már egy 12 éves döntse el, hogy a családtagja mikor hol és kivel ünnepelnek. Rendszeresen találkozik a családjával? Akkor legalább az ünnepekre adja be a derekát.

2012. dec. 11. 12:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Èn is ott voltam amikor kiakadt,és bevágta a durcát.Azt mondta széttépi a repülöjegyünket vagy akárminket csakhogy ne tudjunk menni.Remélem mérgébe nem karcol bele az autoba,mert kinézném belöle.Mert hogy nekünk itt kell lennünk mindenképp blablabla.Ugyanilyen hisztit levágott mikor megtudta hogy elköltözünk.Hisztis kis majom.
2012. dec. 11. 12:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Te ugyanazzal engeszteld ki az anyósodat, amivel a párod engesztelte ki az ő anyósát amikor nem nálatok karácsonyoztatok.
2012. dec. 11. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát... Ez az unokaöcsi zsarolni akar titeket. Nehogy beadd a derekad.
2012. dec. 11. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!