Mivel engeszteljem ki anyósomat?
Én is külföldön élek és macerás a karácsony. Pláne úgy hogy a két ünnep között, előtt meg után még dolgozni is kell.
Nálunk az a megoldás lett, hogy a párom szüleivel töltjük a karácsonyt, mert az Anyukája nagyon érzékeny. Én Anyum azt mondta, hogy neki aztán mindegy. Akkor menjünk amikor legalább egy hetet náluk tudunk tölteni. Ha ez nem karácsonyra esik üssekavics.
De ha nem lenne az én családom rugalmas, akkor nagy kakiba lennénk.
Ha előre meg lett szervezve, hogy most a te családod következik, akkor menj haza az ünnepekre. Aztán meg a párod majd el dönti, hogy veled megy, vagy utánad megy...
Unokaöcsi???
Ülj le az unokaöccsel beszélni. Szerintem csak az ajándék miatt van kiakadva. Vagy ki sincsen akadva (csak a párod hamuzik).
Nehogy már egy 12 éves döntse el, hogy a családtagja mikor hol és kivel ünnepelnek. Rendszeresen találkozik a családjával? Akkor legalább az ünnepekre adja be a derekát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!