Mit csináljak? Utálom a leendő anyósomat és a leendő sógornőmet is.
Figyelt kérdés
A barátom anyja egy álszent, önző dög. A testvére pedig elkényeztetett, bunkó lány. Egyikőjük se csinál náluk semmit, mosni is én szoktam ha ott vagyok, meg takarítani is. Hányingerem van már tőlük (kettejüktől), és félek ez rányomja a bélyeget a párommal való kapcsolatunkra is.2012. nov. 4. 00:09
2/7 anonim válasza:
Miért kell neked mosni ott meg takarítani? Nem ott laksz, ha jól értem. Kerüld el őket! Mosna rájuk a franc.
3/7 anonim válasza:
Mi vagy te a bejáró nőjük vagy a házi cselédjük?Foglalkozz csak a saját családoddal.nem kötelező neked hozzájuk járni.
4/7 A kérdező kommentje:
Heti egyszer szoktam náluk aludni és hogy ne legyen az hogy élősködök néha megcsinálok ezt- azt, csak az zavar hogy mindig nagy kupi van hiába rakok rendet senki nem vigyáz rá :(
2012. nov. 4. 10:18
5/7 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, csak azzal a különbséggel, h. az anyósommal nagyon jó a kapcsolatom, de az apósomat már az első perctől fogva rühellem, mert egy magának való, önző ember. Én is ugyanúgy helyt állok, mint te (mosok, takarítok), de állandóan belém köt, mintha ő jobban tudná. Most vagyunk benne egy házfelújításban a párommal, h. minél hamarabb összeköltözzünk, mert februárra várjuk a kisfiunkat. Nagyon szép lesz a házunk, apum új fürdőszobát és konyhát épített, sokat segített. Ellenben az apósommal az egyszer sem kérdezte meg, h. segíthet-e valamiben a páromnak. Sőt! mikor meglátta a vadi új fürdőt és konyhát majd gutát kapott az irigységtől! Ez az én rövid történetem. Egy tanács: ne hagyd, h. eltiporjanak, mondd meg a véleményedet, a párod ha szeret, akkor biztos kiáll melletted! 27 hetes kismami
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot. Gratulálok a babához! :)
2012. nov. 5. 20:49
7/7 anonim válasza:
hagyd rájuk, az ő lakásuk, az ő életük,
ha nem teszik, menj haza. talaríts otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!