Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom hozzánk akar költözni!...

Anyósom hozzánk akar költözni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Röviden a kapcsolatunkról: Jól áll nekünk a 25 kilométeres távolság.

Hiteles, és miatta mi is azok vagyunk. Éltünk már együtt, nagyon nem működött. Azóta egy kicsit jobb, mióta a férjem munkanélküli és én dolgozom, mert így kezdi azt hinni, hogy mégsem vagyok egy ingyenélő R, aki begyertyázott egy gyereket, hogy elvetesse magát.

Most kijelentette, hogy van külföldi (német) melója, csak hétvégente lesz Magyarországon (péntek este-vasárnap délután). Eddig úgy volt, hogy az albérlője marad, fenntartani a lakást (egy szoba van kiadva), viszont az illető becsajozott, összeköltöznének. Ebbe anyósom nem ment bele, így a srác elköltözik.

Új ötlete az, hogy lecuccol hozzánk, a lakást meg kiadja albérletbe.

Nagyon sok balhénk volt, így tuti hogy ebbe nem megyek bele. De a családi béke szent. Szóval... MI A FENÉT CSINÁLJAK????

2012. júl. 18. 08:21
1 2
 11/15 omba ***** válasza:
100%

Natúr egyszerűséggel, és kellő határozottsággal mond, hogy a lakás-kiadás nem éri meg a családi béke veszélyeztetését.

Eddig sem ment jól az együttélés, nem kell erőltetni.

Amúgy, ha nem is szeretem az ilyen érveket egy családi ügyben, - ha jól értem a ház a tied.

Oda meg az menjen, akit te hívsz.

2012. júl. 20. 11:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul a te lakásod?! Ugyan már! Maradjon meg neki a szobácskája és a többit adja ki!
2012. júl. 20. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan és határozottan kalkuláljon az ő házával meg a fenntartásával de nektek is jogotokban ugyanezt megtenni a sajátotokkal és NEM befogadni őt.
2012. júl. 20. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Oda ne engedd! Jézus. És nehogy bedőlj a csak hétvégére szövegnek. Az életben nem rakod ki többet, a békét meg elfelejtheted otthon.
2012. júl. 20. 14:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kisujjad kínálod de a karodat fogyasztja...

Először csak pár nap majd szünnapok mikor az eégsz héten marad mit hogy csináltok, miért ilyen a szennyes, miért baj ha kiette a gyerek kajáját a hűtőből aztán a végén mindenképp még te leszel a szemét mikor így vagy úgy már szétválnátok tőle. Akár egy hét akár 2 év múlva de a kirakási procedúra sértődős, hisztis lenne részéről mivel az idegeid láthatóan már berezonálnak rá s ti házatok lévén ti raknátok ki. Ő meg sopánkodna egy sort.

2012. júl. 20. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!