Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mamak osszecsapasa?

Mamak osszecsapasa?

Figyelt kérdés

Most szuletett a kisfiam 3hetes az anyukam es az anyosom versengenek a gyerekert.

Ezert hogy ne legyen vita mondtam hogy egyiknap az anyukam masiknap anyosom.

amikor anyosom volt nalam feljott az anyukam mert megkertem hogy par dolgot vegyen nekem (pelus,torlokendo)

amig anyosom kiment az anyukam csak annyira megpuszilgatta a gyereket ket puszi es le is tette ment haza apukamhoz. erre anyosom megsertodott es sirva elment utana futottam mondtam neki hogy jojjon vissza csak megnezte a babat mar menne is. erre azt vagta a fejemhez hogy en kivezelezek anyukammal.

Felhivtam a ferjemet elmondtam neki De az anyosom mar ugy.adta elo hogy.anyukam leult kavetni.

es addig nem jon at amig nem kerek szemelyesen bocsanatot?

en nem akarok mert ez alatomos dolog volt tole?

mit tennetek?

2012. jún. 12. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Édes istenem, hát milyen mamák az ilyenek? Neked éppen elég a 3 hetes pici fiúval foglalkozni, segítségre lenne szükséged.A mamáknak éppen az lenne a dolguk, hogy téged kíméljenek, hagyjanak pihenni.Mosás, főzés, takarítás.Ez az övék ilyenkor, nem a baba.Az meg, hogy féltékenyek egymásra, hajmeresztő. Nem nekik szülted a fiút.

Én nem kérnék bocsánatot, nincs miért.Esetleg csak azért, mert eddig beengedtem őt is.Többet nem fordul elő.

Három unokám van, ebből egy a lányomé, a másik kettő a fiamé.

2012. jún. 13. 06:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló a két nagymama viszonya,nem ennyire gyerekesen és durván,de anyósom állandóan hergelte anyukámat,anyu meg a békesség kedvéért max. kultúráltan szólt vissza.Mi úgy jártunk,hogy életünkben először elmehettem a párommal munkahelyi útra két napra külföldre.a két nagyi be volt osztva és persze váltották egymást.Na ez az idő bőven elég volt arra,hogy felügyeletünk nélkül hagyva őket iszonyat összevesszenek.Ez a házasságunk tizedik évében történt meg!Na azóta mindkét nagyinak van hetente egy nap,amikor elvihetik a gyerekeket,családi programokon nem lehetnek együtt ott.Iszonyat rossz így a viszony és minden körülményes,de egyék meg,amit főztek maguknak!És kívülről ez tényleg viccesnek,meg nevetségesnek hangzik,de nagyon rossz átélni.Sajnálom,hogy ilyen helyzetbe jutottatok és valóban nem szólhatna az anyós,hogy ha anyukád leülne kávézni.Nálunk ugyan ez volt dettóban.Anyum hiába próbálkozott,ő meghívta anyósomat karácsonykor,ünnepekkor (mert ráadásul elvált,egyedül van),anyós ezt sosem viszonozta,mikor apukám haldoklott a kórházba ő egyszer sem látogatta meg,szóval elejétől fogva ellenséges,sajnos egy megkeseredett,boldogtalan ember,aki nem tud már reálisan gondolkozni és azt hiszi mindenki ellene van.Pl. a nagyobbik lányom nem is akar hozzá menni,én kérem mindig,hogy egy héten egyszer egy-két órát csak kibír nála.Azt mondja lányom,hogy akkor is csak szapul mindenkit és így nem szeret vele lenni.És senki ne higyje,hogy nem vittem hozzá a gyerekeket,mindig odafigyeltem arra,hogy ne érezze azt,hogy anyuhoz jobban húzok,ha anyunál voltak a lányok,akkor utána hozzá is mentek.Mindig inkább szegény apósom szorult ki a látogatások gyakoriságából,mert nem tudom a gyerekeket ennyi felé szétszakítani.De ő meg mindig jött hozzánk,ugyan is közel lakik.Semmi bíztatót nem tudok mondani,anyu és anyósom már lassan egy éve nem beszélnek egymással,a gyerekek fellépéseire,anyák napjára is úgy osztjuk be őket,hogy egyikre egyik jön,másikra másik.Szörnyű ez így,de sajnos békés megoldás nincs,mert anyósom nyilvános helyen is azonnal neki esik anyunak és csinálja a fesztivált.
2012. jún. 13. 07:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

De most mi a bajotok a kérdező anyukájával?

Anyós gyerekesen viselkedik. Akkor mi lett volna, ha anyukád leül kávézni? Az ő kávéját itta volna meg? Mondd meg anyósnak, hogy kedves mama, ez a hiszti felesleges volt, nem is értem, mi a baja a kedves mamának. De máskor ilyet ne tegyen, mert nekem itt futkosni a mama után nincs türelmem és kedvem meg időm.

Szólj a férjednek, beszélgessen el az anyjával.

2012. jún. 13. 08:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Mint két buta gyerek, komolyan mondom. :(

Nem foglalkoznék vele, majd megbékélnek.

2012. jún. 13. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!