Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mamak osszecsapasa?

Mamak osszecsapasa?

Figyelt kérdés

Most szuletett a kisfiam 3hetes az anyukam es az anyosom versengenek a gyerekert.

Ezert hogy ne legyen vita mondtam hogy egyiknap az anyukam masiknap anyosom.

amikor anyosom volt nalam feljott az anyukam mert megkertem hogy par dolgot vegyen nekem (pelus,torlokendo)

amig anyosom kiment az anyukam csak annyira megpuszilgatta a gyereket ket puszi es le is tette ment haza apukamhoz. erre anyosom megsertodott es sirva elment utana futottam mondtam neki hogy jojjon vissza csak megnezte a babat mar menne is. erre azt vagta a fejemhez hogy en kivezelezek anyukammal.

Felhivtam a ferjemet elmondtam neki De az anyosom mar ugy.adta elo hogy.anyukam leult kavetni.

es addig nem jon at amig nem kerek szemelyesen bocsanatot?

en nem akarok mert ez alatomos dolog volt tole?

mit tennetek?

2012. jún. 12. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Magasról sz.rnék a fejére. És nem csinálnék beosztást, akkor jönnek, amikor akarnak (persze meghatároznám, hogy 1 héten max 3szor, mivel nektek is kell "szabad nap"). Ha pont egyszerre jönnek, na bumm, majd lerendezik egymás között. De én biztosan nem idegesíteném magam a dolgon.
2012. jún. 12. 22:27
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Mondd meg a férjednek, hogy a kedves mama elég hazudós.

Az anyósodnak meg, hogy el kell fogadnia, hogy a fiús anyukák a kezdeti időszakban háttérbe szorulnak.

2012. jún. 12. 22:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó gyerekesen viselkedett az anyósod. Ha hiányzik az unokája, úgy is jönni fog. Ne foglalkozz egy ilyen durcás, öreg gyerekkel.
2012. jún. 12. 22:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! És ha leült volna kávézni, akkor mi van? Elfogy a gyerek? Remélem nem leszek öregkoromra ilyen.

Gondolom a kisbabának és neked is az tesz jót, hogy a mamák ott viaskodnak egymással, mint két japánkakas!

Mi az, hogy sírva ment el? Mintha kitört volna a világháború! Komolyan mondom, ilyenen fennakadni.

5/14 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta dedó!

Elvileg két felnőtt ember úgy viselkedik mint két óvodás egy homokozó lapáton.

Mond már el nekik, milyen hihetetlenül szánalmas az amit csinálnak.

Szeressék az unokájukat, de ne kelljen már belépőt is árulni rá.

6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ők később is sokszor csak 2. nagymamák. Ha az anyuka jóban van a saját anyjával, akkor úgyis hozzá mennek többször az unokával később is.

Ez van, ezt el kell fogadnia, ez a fiús anyák sorsa. A család lelke a nő (anya), az ő érzései határozzák meg túlnyomórészt, hogy melyik nagyszülőhöz mennek többször. Nyilván a saját anyját választja.

2012. jún. 12. 22:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
De jót röhögtem :D
2012. jún. 12. 22:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel úgy viselkednek mint két gyerek, megmondanám, hogy elvettem a játékukat (baba), üljenek a sarokba, forduljanak a fal felé, és gondolkodjanak el egy kicsit. De így.
2012. jún. 12. 22:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Na én ezért tartottam be a 6 hetes gyermekágyas időszakot!

Nem jöhetett senki hozzánk és mégegyszer így csinálnám!!!

2012. jún. 12. 22:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyiket sem engedném a gyerek közelébe, amíg nem tudnak viselkedni és felnőtt ember módjára viselkedni.
2012. jún. 12. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!