Mit csináljak? Ez már a 7. éve hogy nem töltöm otthon a karácsonyomat.
Figyelt kérdés
Párom szülei messzebb élnek.(elváltak). És ez már a 7. éve hogy mindig nekünk kell utazni 4-5 órákat karácsonykor, mert senki nem hajlandó lejönni hozzánk... így kényelmes nekik ha mi rohangálunk biztosan.... és én bele fáradtam.Én is szeretném a karácsonyomat otthon tölteni... és nem mindig a rengeteg utazással. Párom ezt sosem érti meg. Mit tehetnék? Köszönöm a válaszokat!tegnap 08:13
1/18 anonim válasza:
Otthon maradsz, aztán majd a kedves önző és kényelmes párod eldönti, hogy a továbbiakban is kocog haza anyu szoknyjához, vagy esetleg belátja, hogy a kapcsolatotokban te is ott vagy, és neked is lennének igényeid, vágyaid, meg talán családod is.
2/18 anonim válasza:
Ez párkapcsolati probléma, nem anyós/após kérdés.
3/18 anonim válasza:
Ha neked fárasztó, akkor vajon nekik, akik idősebbek?
4/18 A kérdező kommentje:
Szerintem 56 évesek nem öregek, és mindenhol van legalább 2 autó.
tegnap 08:59
5/18 anonim válasza:
Azért azt tegyük hozzá, hogy sok minden nem derül ki a kérdésből, pl hány évesek azok a szülők, akikhez menni kell. Az oké, hogy az utazás időtartama kiderült, hogy 4-5 óra, de a hogyan nem derült ki. Busszal, vonattal, kocsival. Idén még nem kezdődött el a karácsony, szenteste van. Gondolom 25, vagy 26 az utazás napja, így akkor ma megmondod, hogy évek óta ez történik, a problémádat illetően pedig süket fülekre találtál. Párod elmegy a szüleihez, Te meg a tieidhez, ha még vannak. Egy napot igazán kibírtok egymás nélkül. Bár igaz, ha már ennyi ideje együtt vagytok nem szokás külön-külön menni karácsonyi családi rendezvényre, de idén legyen így. A szüleit meg ettől függetlenül felhívod és kellemes ünnepeket kívánsz. Esetleg nekik is megmondod nyíltan, őszintén, hogy 7 éve ez megy, Neked sok és tiszteletlenségnek tartod azt, hogy ők sose jöttek karácsonyra hozzátok, bár ugye itt jön az, hogy egyáltalán meg voltak-e valaha hívva. Naiv vagyok és merem feltételezni, hogy igen. Vannak tényleg információ hiányok, de szerintem ezt vita nélkül simán.
6/18 anonim válasza:
Na akkor már a 4es kommentben lett infó. Hát amit még nem tudok, hogy ahol laknak gyűjtenek-e be más rokonokat, mert ugye helyben is lehetnek hozzátartozók, és akkor velük is kéne lenni, ami persze nem mentség, mert akkor egyszer 7 év alatt össze lehetne szedni mindenkit 25-ére és akkor 26-án jönnének.
7/18 A kérdező kommentje:
Vannak helyben rokonok.Mindig szoktam mondani hogy jöjjenek. Szerintem ez önzőség tőlük. Mert én is dolgoztam tegnap is. Ők már nem.És már nagyon bele fáradtam.
tegnap 09:11
8/18 anonim válasza:
Határokat húzol. Nálunk pl 24-én mindenki otthon ünnepel. Utána megbeszéljük ki megy hova.
9/18 anonim válasza:
Otthon maradsz, autózna a bajkarika olyanoknál akik nem képesek egyetlen egyszer sem autóba ülni hogy eljöjjenek. Párod meg ha nem érti meg vagy nincs veled egy véleményen gondok vannak..
10/18 anonim válasza:
Dobd fel az ötletet, hogy idén így, jövőre úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!