Mivel akasztott ki legutóbb anyósod vagy apósod?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:24
1/16 anonim válasza:
Ugráltatja a páromat, aki teljesen kifárad pl reggel 6-ra rendeli intézkedni.
2/16 anonim válasza:
Mikor kipattant, hogy válunk a gyerekem apjával, felhívta a gyámügyet, hogy alkalmatlan vagyok, hazudozott össze-vissza hogy ő, a nagymama magához akarja venni.
3/16 anonim válasza:
Amikor a hátam mögött próbálta megvitatni a férjemmel, hogy én mikor voltam utoljára nőgyógyásznál, mert jaj ebből így nem lesz gyerek meg ejnye bejnye neki unoka kell gyorsan. Nem téma a gyerek, ha az is lenne, a mi magánéletünk, nem a vénasszonyra tartozik.
Persze zárt ajtókra talált mindkettőnk esetén. Sőt még ő volt megsértődve, hogy de ő csak segíteni akart. Miben?! Anyja p*csájának segítsen.
4/16 anonim válasza:
Ha levegőt merek venni már azon kiakad :D
Múltkor párommal azért kezdett vitatkozni, hogy ne járjunk egyesületi szinten sportolni mert így nem lesz félretett pénz a gyerekre:
1. Nincs gyermekük
2. Egyikünk sem szeretne gyereket
5/16 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a párod, öt mivel akarsztottak ki a szüleid legutóbb?
6/16 A kérdező kommentje:
#5 naa, ki bántott? :)
tegnap 08:08
7/16 anonim válasza:
Júniusban "anyósom". Kb 3 havonta megyünk hozzá a gyerekekkel, pont több dolgunk lett volna arra és megkérdeztük, hogy ott aludhatnánk-e, erre azért nem volt neki jó, mert ő másnap fodrászhoz megy... ⁉️⁉️
8/16 anonim válasza:
A kereseink figyelembe hagyasaval csinal dolgokat csak azert is. Nem ertem, miert kell hatalmi harcot csinalni a dolgokbol, amikor eleg lenne csak tisztelni is. Aztan csodalkozik, hogy miert nem allunk mar ugy hozza, ahogy korabban.
9/16 anonim válasza:
Este 8 kor beállított szó nélkül, jött segíteni a babánál.
10/16 anonim válasza:
Nem intéztek maguknak fát télre, most meg rinyálnak hogy fáznak. Erdészetből már csak jövő télre szállítanák ki. Magánszemélyektől nem jó nekik. Veszélyes fa kivágásból megmaradt fát intézett a párom nekik olcsón, szinte ingyen, de az nem minőségi tüzifa. Leállt após ordibálni a fással hogy milyen szart hoznak nekik, mit képzelnek, be se pakolják a fát micsoda tetvek blablabla. A fás szépen beült a kocsiba és elmemt. Nincs most fa. Köponti fűtést nem akarják bekapcsolni, mert 30-33 fok van náluk (nem túlzok) és sok lenne a számla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!