Pszicho88 kérdése:
Kézműves termék állványt, polcot, akasztót honnan tudok beszerezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van pár kézműves termékem. Főként apróbb, fél tenyérnyi, vagy még apróbb termékek. Szeretném őket nemcsak a terítős asztalra hanem valami díszesebb környezetbe rakni. Tudnátok olyan boltot, ahol lehet venni megfelelő áron kézműves termékeknek állványt, polcot, forgathatós akasztót? Köszönöm.
tegnap 21:29
1/3 anonim válasza:
Én anno a Józsefvárosi piachoz közel lévő épületben vettem, ahol szintén kínai árusok voltak, de engedéllyel, és náluk lehetett kapni olyat, ami szétszedhető volt.
A Google ezt adta ki:
2/3 A kérdező kommentje:
Többször kerestem már a googleben, de eddig sosem úgy írtam be hogy ékszertartó állvány. Pestre ritkábban járok, de fogok rendelni a netről. :) Köszönöm a segítséged.
tegnap 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!