Szerintetek ezt minek mondta az anyósom?
Hétvégén családi program volt, minden jól alakult és jó volt a hangulat a lényeg, hogy szóba jőtt a szomszéd nő. Tudni kell, hogy családos két gyerekes nő. Az anyós meg beszólt, hogy a férjem még kb 6 évvel ezelőt megjegyezte, hogy milyen jó nő és juthatna neki is ilyen. Nekem ez nagyon kellemetlen volt, mert éppen az első közös babánkat várjuk és jó a házasságunk. A férjem sosem nézegette a szomszéd nőt mindig csak röviden köszön neki. Nagyon rosszul esett hogy
minek kellett az anyósnak ilyet mondania. A férjem mondta, hogy nagyon szégyeli ezt az esetet és hogy nem akarja, hogy tüske maradjon bennem. Egyébként az anyós elvileg szeret engem ezt ilyen vicces hangon mondta, de nekem nagyon rosszul esett.
Még azt hozzáteném, hogy még este megbeszéltük a férjemmel ő mondta, hogy akkor már 4 éve egyedül volt azt irigyelte, hogy vki hazavárja és szeresse. Kicsit az az érzésem, higy az anyós össze akart ugrasztani minket.
31/N
Szerintem akkor is bunkó beszólás volt. Lehet megkérdeztem volna, hogy most miért is fontos ez? Hogy jön ez most ide?
Te jól kezelted, nem vagy féltékeny, szerintem még érzékeny sem.
Az anyós a tapló.
A testvéremnek is ezer nője volt a felesége előtt, még sem hozzuk fel. Egyrészt nem fontos, más részt kit érdekel, meg nem akarunk sza.rt kavarni.
Normális eszű ember nem beszél össze vissza. Szerintem lesz még.
Szerintem is túlgondolod.
Nem hiszem, hogy anyós össze akart volna ugrasztani titeket, minek tenné?
Csak hirtelen eszébe jutott, kicsúszott a száján, eszébe sem jjtott, hogy te ezt így felveszed és ennyi.
Bunkó volt, még most oké, de a következőnél rá kell szólni. Bár ha eddig nem volt ilyen nem gondolom hogy direkt ellened irányult, vagy hogy összeugrasszon, simán csak tapintatlan volt.
Amúgy feltekenykedni se kell, de jó proli dolog is, hogy azt mutogatjuk a másiknak nézd már de jó nő/pasi van ott. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!