Hétvégén családi program volt, minden jól alakult és jó volt a hangulat a lényeg, hogy szóba jőtt a szomszéd nő. Tudni kell, hogy családos két gyerekes nő. Az anyós meg beszólt, hogy a férjem még kb 6 évvel ezelőt megjegyezte, hogy milyen jó nő és juthatna neki is ilyen. Nekem ez nagyon kellemetlen volt, mert éppen az első közös babánkat várjuk és jó a házasságunk. A férjem sosem nézegette a szomszéd nőt mindig csak röviden köszön neki. Nagyon rosszul esett hogy
minek kellett az anyósnak ilyet mondania. A férjem mondta, hogy nagyon szégyeli ezt az esetet és hogy nem akarja, hogy tüske maradjon bennem. Egyébként az anyós elvileg szeret engem ezt ilyen vicces hangon mondta, de nekem nagyon rosszul esett.
Még azt hozzáteném, hogy még este megbeszéltük a férjemmel ő mondta, hogy akkor már 4 éve egyedül volt azt irigyelte, hogy vki hazavárja és szeresse. Kicsit az az érzésem, higy az anyós össze akart ugrasztani minket.
Szerintem nem feltétlen kell ezt túlgondolni. Mamám anyósod korában lehet kb, most kezdődik az nála hogy néha olyan random/kellemetlen/illetlen dolgokat kimond olyan helyzetekben amikor abszolút nem kéne és észre sem veszi. Ha ez az egy ilyen volt akkor én nem igazán foglalkoznék vele
okt. 29. 14:26
2/21 A kérdező kommentje:
Nem idős annyira 64 éves és vág az esze.
okt. 29. 14:29
3/21 anonim válasza:
1-es vagyok, az én mamám is ép szellemileg egyébként és 67 éves, mégis olyan amilyen mostanság… egy fura megjegyzésen én nem lovagolnék ennyit
okt. 29. 14:31
4/21 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van csak a hormonok miatt érzékenyebb vagyok, amugy meg semmi jelét nem adta a férjem, hogy ne bízzak meg benne. Sosem nézeger mást, telefonját kirakja, mindig jön haza munka után. A szomszédnak csak köszön nem beszélget vele.
okt. 29. 14:35
5/21 anonim válasza:
Bocs de ez nevetséges, mármint ennek komolyan ilyen segget kell keríteni ? Kb veled egy ídős vagyok ha látok egy jó pasit szólók a feleségmenk és ő is ha mondjuk jó nőt lát, nem mondom, hogy ez a normális vagy a követendő, de azt, hogy egy 80 év körül nő megjegyezte, hogy a férjed mikor még veled sem volt együtt egy nőre azt mondta, hogy szép te meg ezt személyes sértésnek veszed az nem tünik egészségesnek, úgy élitek az életetetekt ahogy gondoljátok, de ez már az elsőzbája annak, hogy 10 év múlva le kell jeletkeznie vagy hogy nem dolgozhat ott ahol nő is van, hogy válaszoljak a kérdésedre Szerintem anyósódnak eszébe jutott és vicces történetként mondta kvázi érdeksség gyanánt, hogy mosolyogjatok rajta, hogy mennyi minden történt azóta.
okt. 29. 14:40
6/21 anonim válasza:
#5 vagyok mikor elkezdtem írni nem tudtam a korát a saját nagymamámból indultam ki, de a léynegén nem változtat a mondani valómnak.
okt. 29. 14:41
7/21 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös egyáltalán nem vagyok féltékeny típus nem kerítettem nagy feneket, mert utána közösen filmeztünk és nem tettem szóvá csak nekem olyan kellemetlen volt, hogy most ezt minek is kell szóba hozzni.Lehet a hormonok teszik, mert érzékenyebb vagyok ilyen családi dolgokra könnyebben megsértődök. Azért is kérdeztem, hogy külső véleményt.
okt. 29. 14:47
8/21 anonim válasza:
Jaj, de kis érzékeny virágszál vagy! Ha látok egy jó nőt én is megnézem és szólok a ferjemnek is nézze nyugodtan, ez nem megcsalás. Kit érdekel, hogy évekkel ezelőtt azt mondta a férjed, hogy jó nő a szomszéd? Túl sok időd van, ha ilyen hülyeségen is fennakadsz. Anyosod biztos jobbat talált volna ki ha össze akarna ugrasztani titeket. Szerintem normális embernek ez nem üti meg az ingerküszöbét.
okt. 29. 14:50
9/21 anonim válasza:
Én rávágtam volna a helyedben (vagy a férjed is megtehette volna), hogy "akkor most jutott", mármint te. Aztán egy jót nevettetek volna.
Szerintem is kicsit túl érzékeny vagy most a hormonok miatt, anyós simán csak anekdotázott valószínűleg, nem kell ezen lovagolni.
okt. 29. 14:50
10/21 anonim válasza:
Néha előfordul az emberrel, hogy nem direkt bánt meg mást. Ez is egy ilyen eset volt, ez csak egy rossz vicc volt az anyós részéről. Én nem gondolnám túl, de persze érthető ha magadra vetted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!