Mi lehet a logika anyósom gondolkodásában?
Egy pár alapinfó: Párom autizmus-spekrumon van, nem dolgozik, de cserébe főz itthon, rokkant-nyugdíjat kap (60ezer, gyűjtik páromnak hogy legyen majd később), anyós kap utána GYOD-ot(150ezer), ez mellett Ausztiában dolgozik egy keveset. Lényeg, hogy néha jól el lehet beszélgetni anyóssal, néha meg vitatkozni kezd, és akkor minden rossz, mindenki azért van, hogy vele kicsesszen. Főleg a pénzen szokott kiakadni.
Ideköltöztem hozzájuk, mivel így volt jobb páromnak, és mostanában egyre többször szokott vita lenni a pénzen.
A kérdésben említett téma: Áprilisban voltunk kirándulni, 4-en, az én autómmal. Kirándulás után, mikor elszámoltunk, hogy akkor ki mennyivel tartozik, akkor a benzint én 4 felé osztottam, és a 3/4-ét nekik felírtam. Így szoktuk csinálni mindennel, amit a páromnak kellene fizetnie, azt ők szokták, mivel rá nem bíznak pénzt. Mostanában mondta párom, hogy anyós a kirándulás óta mondogatja, hogy miért osztottam én a benzinpénzt 4 fele. Gondolom nem tetszett neki, hogy "sokat" kell fizetni (nem vágta földhöz őket anyagilag). Mi lehet a gondolatmenete? Ha valaki érti, kérem írja le, engem megöl a kíváncsiság, de anyóstól tuti nem kapnék értelmes választ.
11 es nem tudom biztosan de ugy tunik nem alkalmas onallo eletre.
Kerdezonek: te ezzel az emberrel akarsz egyutt elni es csaladot is alapitani? muszaj ezt a fajtat meg szaporitani is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!