Az apósom szándékosan el akart tenni láb alól?
Július közepén Tiszafüreden töltöttünk a családdal egy háromnapos fürdőhétvégét, a pénteket is belevéve.
Szombaton az apósom bérelt egy jetskít.
Tudhatta, hogy évekkel korábban megemlítettem neki--gyerekkorom óta félek vízfelületen egy nagy sebbességgel száguldó valimin ülni--.
Erővel feltett engem, és mentünk hat kört.
Rettegtem egész végig. Attól féltem, hogy felszállunk, és nagy magasságból a partra, az emberek közé csapódunk.
Egy pinton a jezski hátulja elkezdett emelkedni, ekkor azt hittem, hogy vége az életünknek.
Természtesen féltem leugrani, hatalmas erőt vettem magamon, és kibírtam.
Az egész család kinevetett aggodalmaim miatt, és még mostis incselkednek velem. Kihez forduljak? Már a feleségem is kezdi, állandóan a fejemhez vágja.
Fital házaspár vagyunk. 22F
"Erővel feltett engem"
Egy 22 éves férfit hogy lehet ERÖVEL feltenni erre????
Arra én is kiváncsi lennék, hogy hogyan lehet egy felnőtt, ereje teljében lévő férfit (aki nincs bedrogozva, hogy magatehetetlen vagy legalábbis félkómás) akarata ellenére berángatni, felrakni és elindulni úgy, hogy ellenkezik...
De: messze nem akart megölni. Hogy tette volna? Ha kimegy a partra vele max felborul vele együtt, a vízbe meg ha be is esel semmi sem történik 🤷🏼♀️. Kiúszol és szevasz. Vagy rád akart ijeszteni (ami szemétség) vagy azt akarta, hogy ne félj és megmutatja, hogy nem veszélyes (hülye módszer rá, az tagadhatatlan). Mert általában a fiatal férfiak szeretni szokták az ilyen dolgokat. Aki meg nem, az nemet mond, pláne ha erőszakkal elkezdik vinni a közelébe elkezd harcolni, hogy ne! Ismétlem: 22 évesen ere teljében van egy férfi, ha akarja fellöki a másikat, vagy odacsap, mert bepánikol a helyzettől és az adrenalin és a tesztoszteron dolgozik (20-on évesen a tesztoszteron is még alapból az egekben van, azért csinál sok marhaságot sok nagykamasz, fiatalfelnőtt férfi. Mert a hormonok dolgoznak és hamarabb belemennek veszélyes helyzetekbe)
"Már a feleségem is kezdi, állandóan a fejemhez vágja.
Fital házaspár vagyunk."
Korai volt, azt hiszem. Ha nem kamu. Én is kíváncsi lennék, hogy tett fel erővel apósod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!