Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az apósom szándékosan el...

Az apósom szándékosan el akart tenni láb alól?

Figyelt kérdés

Július közepén Tiszafüreden töltöttünk a családdal egy háromnapos fürdőhétvégét, a pénteket is belevéve.

Szombaton az apósom bérelt egy jetskít.

Tudhatta, hogy évekkel korábban megemlítettem neki--gyerekkorom óta félek vízfelületen egy nagy sebbességgel száguldó valimin ülni--.

Erővel feltett engem, és mentünk hat kört.

Rettegtem egész végig. Attól féltem, hogy felszállunk, és nagy magasságból a partra, az emberek közé csapódunk.

Egy pinton a jezski hátulja elkezdett emelkedni, ekkor azt hittem, hogy vége az életünknek.

Természtesen féltem leugrani, hatalmas erőt vettem magamon, és kibírtam.

Az egész család kinevetett aggodalmaim miatt, és még mostis incselkednek velem. Kihez forduljak? Már a feleségem is kezdi, állandóan a fejemhez vágja.

Fital házaspár vagyunk. 22F

szept. 24. 09:04
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
89%

Dehogy akart, szerinted ő nem halt volna meg veled együtt?

Ezzel együtt oltári bunkóság valakit belevonni egy szituba, amitől retteg, nyugodtan kérd ki magadnak, hogy nem tisztel téged az öreg.

szept. 24. 09:11
 2/29 anonim ***** válasza:
58%
😂😂😂
szept. 24. 09:19
 3/29 anonim ***** válasza:
85%

"Tudhatta, hogy évekkel korábban megemlítettem neki"

Szerinted minden ember emlékszik arra, hogy ÉVEKKEL ezelőtt mit mondtál neki 1 mondatban? Mikor helyzet volt, annyit sem tudtál kibökni, hogy te nem ülsz fel? "Erővel feltett engem" - ezt hogy? 😅 Nincs szád, ide-oda pakolható tárgy vagy? Hogyne, biztos az egész családot meg akarta ölni...

szept. 24. 09:28
 4/29 anonim ***** válasza:
58%

Nem akart megölni, de rettenetes felelőtlenség volt a részéről. Sajnos az emberek nem értik meg ezeket a félelmeket, és bunkó módon még viccelődnek is rajta.

N

szept. 24. 09:31
 5/29 anonim ***** válasza:
42%
Annak az emberek egy nagy resze orul, ha megalazhatja a masikat, illetve ha a gyengesegen elcelodhet... ezzel elterelik a figyelmet sajat gyengesegeikrol es onbecsulesi problemaikrol. Ezert incselodnek rajtad. Nem kell naivnak lenni es mindenkirol azt feltetrlezni, hogy jo ember. Mindenki onzo!
szept. 24. 09:34
 6/29 anonim ***** válasza:
94%
Aha, mert egy 22 éves férfit megfog és felrak rá. Hihető.
szept. 24. 09:42
 7/29 anonim ***** válasza:
77%

Amilyen 22 éves "férfiak" vannak, nem is csoda, ha felrakják.

Kérdező, ha megakarna ölni, nem így kezdené. Ne légy ilyen érzékeny, komolyan a jetskitől félsz... Ha nem akarsz felülni, légy annyira tökös, hogy nem és kész, állj ki magadért. Ha behúzod a farkad, ne csodálkozz, ha ráderőltetnek valami olyant, amit nem szeretnél. Én is hülyének nézném a párom, ha egy ennyi miatt kiakadna.

szept. 24. 09:48
 8/29 anonim ***** válasza:
63%
3, pláne úgy, hogy a most 22 éves kérdező évekkel ezelőtt csak egy aktuális pasika volt a lánya mellett :D
szept. 24. 09:48
 9/29 anonim ***** válasza:
71%

Kicsit megutaztatott, beparáztatott.

Ne ide gyere picsogni, hanem a saját pályádon add neki vissza!

szept. 24. 09:57
 10/29 anonim ***** válasza:
77%
Ezt inkább egy 13 éves kislány írta ki, nem egy házas felnőtt férfi.
szept. 24. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!