Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire vagytok jóban a...

Mennyire vagytok jóban a párotok anyukájával?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mennyire számoltok be neki a napi apróságokról, és egyáltalán mennyire igénye ez az anyósotoknak? Mert én néha már úgy érzem, mintha kínvallatáson lennék
szept. 2. 16:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Anmyira nem vagyunk jóban, hogy 9 hónapja nem is beszélünk egymással. Bár előbb lett volna a kapcsolatmegszakítás, annyival nyugisabb így az életünk nélküle!
szept. 2. 17:06
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem is merem, nincs kapcsolat vele! Viszont egy nagyon rossz természetű fiút nevelt fel, most lehet nekem kínlódni vele. Hisztis, lusta és még változni sem akar, mert szerinte ő jó, változzon mindenki más!
szept. 2. 17:08
 3/17 A kérdező kommentje:
#2 nem dolgozik?
szept. 2. 17:10
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán tartjuk vele a kapcsolatot. Havonta mondjuk kétszer beszél a párom vele, de akkor se ad ki rólunk úgymond infót, mert kezdődne is a szarkavarás. Okkal van ez így.
szept. 2. 17:12
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Dolgozik, de utálja, mint egy hisztis ovis úgy indul minden reggel a munkába. Az itthoni munkákat redukálta kvázi 0-rá. Van, hogy 14 órán át tv-t néz, és nem lehet szólni, mert hisztibe tör ki, hogy már ezt sem lehet, délutánt végigalussza, éjjel meg kínlódik mert nem tud aludni, megint tv bekapcs. és elölről indul az egész.
szept. 2. 17:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A napi apróságokról esetleg a páromnak beszámolok, de sem anyósmnak, sem a saját anyámnak nem.
szept. 2. 17:20
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Jóban vagyunk, de ez nem azt jelenti, hogy napi szinten beszélgetek vele. Havi 1x találkozunk, akkor jól elbeszélgetünk, egyébként a férjem beszél vele heti 1x, max 2x. Napi dolgainkat azért nem vele beszéljük meg.
szept. 2. 17:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Nem tartom vele a kapcsolatot.
szept. 2. 17:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kovid óta nem beszéltem vele.
szept. 2. 17:46
 10/17 anonim ***** válasza:
81%

Párom anyját nem ismerem, mivel több, mint 8000 km-re lakik.

Az viszont biztos, hogy párom nem jönne ki jól az én anyámmal.

Anyám utálja az ázsiaiakat, barátnőm pedig thai.

Anyám számára minden ázsiai = kínai, és ami kínai az mind szar.

Utálja a buddhistákat (párom is az), és nem tudja elviselni azt, ha valaki nem katolikus (én sem szabad akaratomból lettem megkeresztelve, de magamat nem vallom semmilyen vallás követőjének)

Szóval anyám engem sem tud elviselni, a páromat pedig a legkevésbé sem tudná - ha tehetné még talán meg is ölné.

szept. 2. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!