Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gonosz anyósod van?

Gonosz anyósod van?

Figyelt kérdés
Ha igen, miben nyilvánul meg?
szept. 2. 07:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon gonosz... Amikor szülés előtt álltam, gúnyosan és mosolyogva odaszólt nekem, hogy ,,azt mondta Katika (a férjem húga), hogy nem szeretik a kórházban, ha hangot adnak ki szülés közben"

Katika életében sosem szült, kérésre császározták.

szept. 2. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos igen. Mindennek úgy kell lennie ahogy ő akarja. Sokszor össze vesztünk a férjemmel miatta. A legutolsó húzása az volt hogy a Facebookon nyilvánosan lehordott minden rossznak (alaptalanul). Onnantól semmi kontaktot nincs köztünk.
szept. 2. 16:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az anyosom smucig es feszines. Ugy csinal mint aki szereti az unokajat de mikor felvetjuk hogy elmennenk valahova kettesbe es vigyazni kellene ra akkor huzza a szajat.
szept. 3. 13:02
 14/16 anonim válasza:
32%

Az en anyósom akkor egy szent amikor látom másoké milyen.

Imádja az unokáját, engem a lányaként szeret, mindig meglep valamivel, az ajándékozás a szeretetnyelve.

szept. 5. 11:57
 15/16 anonim válasza:
73%
Ugyan nem az anyósom (7 éve vagyunk együtt), de egy igazi hisztis, kontrolmániás, manipulátor a barátom anyja. Én évek óta nem beszélek vele, nem megyek hozzájuk. Állítása szerint elvettem tőle a 'kicsi' fiát. Akkor volt a barátom 30. Mindenbe bele akar szólni, mindent jobban tud. Elmondása szerint ő sose hibázik. 😅
szept. 5. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém sem jobb. Csicskának néz minket csak mert nekem van kocsim a fia meg csak akkor mond nemet ha be telik a pohár vagy én szólok neki hogy elég volt. Vásároljunk ezt vagy azt vigyük el neki akkor is ha nem esik útba mert nem fogunk arra menni. Egészségügyileg rendben van el tud menni kirándulni meg nyaralni de hogy a boltig elmenjen akár csak egy öblítőt is megvenni na ahhoz már egy lusta disznó de panaszkodni tud hogy unatkozik. Utálom mint a sz**rt.
szept. 7. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!