Jó anyósod van?
Egyik exem anyuja egy jólelkű szolid asszony(en is)mindig jól elvoltunk. De szakításnal az exem bekamuzta hogy en csalnám, meg lehordott a családnak mintha nem takarítanék meg stb. És ugy látom mintha mindent elhitt volna a fiának :(
Volt olyan exem aki meg eléggé elzüllött drogoktól viselkednjnsem tudott meg stb, én szenvedtem mellette, de az anyja meg állandoan a fiát védte olyanokat mondott neki mindig hogy úgyis van másik nő, meg ilyeneket.(allandoan annak örül valahogy ha a fiának minden kapcsolata tönkremegy, a menyek ellen van mindig és mjndenkor. Kb az a tipus akinek ha gyilkos lenne a fia akkor is a fiát védené.igazságtalan nagyon és beszólogatós is)
Aztán a mamahoteles exem anyjának a fia még a szexuális életunket is kiteregette, és a mama akarta azt is megmondani hogy majd mikor vállaljunk gyereket is meg stb. Meg számolgatta hogy én lehuznám a fiát a családdal es a fia nehogy pénzt adjon a családunkba ha lenne a saját gyerekének..Abszolut beleszólt mindenbe.
Amugy az ³n családomnmeg annyiban nem normális, hogy amig az exeim szülei mindig a gyerekük mellett állnak ellenemben, addig az én családom is mindig az exeim mellé álltak engem soha nem védtek meg..
1-2 exem röhögte is hogy milyen anyám van jézus. Apa meg mint férfi állt mindig a férfiak(exeim)oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!