Jó anyósod van?

Figyelt kérdés
Olyan sok rosszat olvasni a férjek anyjáról. A te férjed anyukája milyen?
2024. máj. 2. 10:28
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
95%
A férjemet a nagymamája nevelte fel, ő az anyósom. Két generáció különbség van köztünk, ennek ellenére nagyon jól kijövünk. Kedves asszony, mindig elfogadott engem és én is őt. Nem akarjuk egymást görcsösen megváltoztatni, beleszólni a másik életébe. Szerencsés vagyok.
2024. máj. 2. 10:32
 2/42 anonim ***** válasza:
94%
Az anyósom nagyon rosszindulatú. Szerencsére évente maximum egyszer találkozok vele.
2024. máj. 2. 10:33
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Önző, rosszindulatú, kontrollmániás, zsarnokoskodó, agresszív, pénzéhes.
2024. máj. 2. 10:40
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Az volt, aztán a a menopauza valamit nagyon elkattintott nála.
2024. máj. 2. 10:48
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsém van, és nagyon jó a viszonyunk. Egy kedves, művelt ember az anyósom, és nem szól bele az életünkbe, szóval szinte barátként gondolok rá. Az apósom szintén.
2024. máj. 2. 12:02
 6/42 anonim ***** válasza:
78%

Egyik exem anyuja egy jólelkű szolid asszony(en is)mindig jól elvoltunk. De szakításnal az exem bekamuzta hogy en csalnám, meg lehordott a családnak mintha nem takarítanék meg stb. És ugy látom mintha mindent elhitt volna a fiának :(

Volt olyan exem aki meg eléggé elzüllött drogoktól viselkednjnsem tudott meg stb, én szenvedtem mellette, de az anyja meg állandoan a fiát védte olyanokat mondott neki mindig hogy úgyis van másik nő, meg ilyeneket.(allandoan annak örül valahogy ha a fiának minden kapcsolata tönkremegy, a menyek ellen van mindig és mjndenkor. Kb az a tipus akinek ha gyilkos lenne a fia akkor is a fiát védené.igazságtalan nagyon és beszólogatós is)

Aztán a mamahoteles exem anyjának a fia még a szexuális életunket is kiteregette, és a mama akarta azt is megmondani hogy majd mikor vállaljunk gyereket is meg stb. Meg számolgatta hogy én lehuznám a fiát a családdal es a fia nehogy pénzt adjon a családunkba ha lenne a saját gyerekének..Abszolut beleszólt mindenbe.

Amugy az ³n családomnmeg annyiban nem normális, hogy amig az exeim szülei mindig a gyerekük mellett állnak ellenemben, addig az én családom is mindig az exeim mellé álltak engem soha nem védtek meg..

1-2 exem röhögte is hogy milyen anyám van jézus. Apa meg mint férfi állt mindig a férfiak(exeim)oldalán.

2024. máj. 2. 12:04
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem. Az előző egy tündér volt, a mostani egy megátalkodott rohadék. Ha hagynánk, a szemünk kilopta volna már. Állandóan hazudik, kavar, lop. Maga a fekete pestis a nő.
2024. máj. 2. 12:31
 8/42 Metionin ***** válasza:
100%
Nem sajnos, egy seggfej. Ilyen falusi sznob, vagy hogy mondjam, a lakóhelyén gazdagnak számított régebben, ezért azt hiszi, hogy mindenhol máshol is ő a méhkirálynő. Arrogáns, kétszínű, mindent és mindenkit az anyagiak alapján ítél meg. Mivel én szegény családból jövök, kb. onnantól megpecsételődött a sorsom a szemében, hogy megtudta ezt.
2024. máj. 2. 12:34
 9/42 anonim ***** válasza:
87%
Ha mindenki ék legalább fele olyan jó anyósa lenne mint nekem, boldog világot élnénk 😄
2024. máj. 2. 12:41
 10/42 anonim ***** válasza:
100%
Az én páromat a rokonság nevelte, hol ide csapták,hol oda. Azanyját nem is ismerte 18 éves koráig. Mégis késztetést érez anyósom, hogy beleszóljon abba hogy hogy neveljük a fiúnkat. Az a minden gond neki típus. Szerencsére már csaknagyon ritkán beszélünk, a párom is meghúzta a határokat nála, hogy sepregessen maga körül, és ne nálunk.
2024. máj. 2. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!