Jó anyósod van?
Figyelt kérdés
Olyan sok rosszat olvasni a férjek anyjáról. A te férjed anyukája milyen?2024. máj. 2. 10:28
11/42 anonim válasza:
Nem, de mivel már 15 éve nem tartja vele és apósommal a férjem a kapcsolatot, így nem zavar.
12/42 anonim válasza:
Teljesen normális anyósom van. Rengeteget beszél, mindenről és bármiről (ami néha kicsit "sok", mármint mennyiségre, nem tukmálja a véleményét, nem szól bele semmibe ha nem kérünk tanácsot, de órákig tud folyamatosan beszélni, meghallgatom, mert alapjáraton egy vidám, kedves asszony), de jó indulatú, a légynek sem tudna ártani típus. Apóson is normális, vicces, jókedélyű férfi. Sógorom is egy kedves, jópofa figura 🤷🏼♀️. Sógornőm már más tészta, beképzelt, rosszindulatú, mindig mindenben csak a rosszas keresi, mindent jobban tud mindenkinél.
13/42 anonim válasza:
Egy hiszterikus, zsarnok, kontrollmanias figura volt. :-/ Evekig latni sem birtam.
14/42 anonim válasza:
Anyósom egy számító, egoista, kontrolltmániás rohadék. Pótanyósom (párom apjának a felesége) egy imádnivaló tündér. De mivel páromat a mamája és pótanyósom nevelte, így a mamáját közelebbinek tartja, aki szintén egy tündér.
15/42 anonim válasza:
Sajnos nem. Életem egyik legnyomorultabb idejében támogatás helyett a hátam mögött lehordott mindennek, megpróbálta megfúrni a kapcsolatunkat, azóta nem beszéltem, találkoztam vele. A férjem ritkán jár hozzá, az ő szavaival élve mégiscsak az anyja, ezért meglátogatja. De nem hagyja már távolról sem, hogy irányítsa, meg beleszóljon mindenbe.
16/42 anonim válasza:
Saját meglátása szerint ő jó nagymama, de szerintem meg nem. Évi 2x jön felénk, nyugdíjas már vonattal hamar itt lenne. Beszélni csak akkor beszélünk, ha mi hívjuk. A gyerek már megse ismeri sokszor. A többi unokájára napi szinten vigyáz. Lányunk nagyon pörgős gyerek ami neki nem jön be.
17/42 anonim válasza:
Sajnos nem.
Hol van munkaja, hol nincs, szamlait befizetni nincs penze, cigire piara mindig van (ugy, hogy mellette gyogyszert szed). Martirkodni, magat sajnaltatni nagyon tudja, o az aldozat, 30+ eves sztorikat hoz fel, ami mindenki mas hibaja, csak az ove nem.
Par honapja beolvastam neki, azota nem beszelunk, nem vagyok ra kivancsi. A ferjemnek szoktam mondani, hivja fel az anyjat, beszeljenek, nem tiltom. A szuletendo unokajatol sem tiltom, gondolom ha az idosebbik fiahoz el tud utazni 250 km-re, 25-re hozzank is el fog tudni. Vagy nem, majd kiderul.
18/42 anonim válasza:
Volt olyan anyósom akit rendesen megdugtam volna. Szóval megesik, hogy jó.
19/42 anonim válasza:
Nekem szerencsére - lekopogom - rendes anyósom van. Szerintem segítőkész, jóindulatú. Néha bele akar szólni a dolgunkba, de általában a férjem az, aki helyreteszi, de volt már, hogy én tettem (általában a gyerekekkel kapcsolatban), nem tudok róla, hogy ezért haragudna rám. Aztán ki tudja... ;) alapvetően ő is kerüli a konfliktust és én is, de van humorérzéke, az véleménykülönbségnél nem hátrány. Ő együtt lakott az anyósával, nekem az az érzésem, hogy már csak ezért is próbál jó anyós lenni. Sajnos benne van, hogy ahogy öregszik, úgy már elő fognak jönni kevésbé jó tulajdonságai is. Nagyanyámnál ez volt.
20/42 anonim válasza:
Egyszerű, rendes, jóindulatú asszony volt. Egy hónapos házasok voltunk, amikor meghalt balesetben:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!