Gonosz anyósod van?
Joban vagyunk, szoktunk online kavezni is (messze lakunk egymastol). Igazabol a legelejetol fogva korbeugralt, es a mai napig ezt teszi (neha azert zavaro), segit amiben tud, es kb. mindig a partomon all. 🙈
Ajandekokat is mindig vesz, a fontos datumokat (pl. hazassagi evfordulo) is mind fejben tartja, es elsok kozt gratulal. 😃
Azert mint kb. mindenkinek, neki is (biztos nekem is) van idegesito tulajdonsaga:
- orakig kepes a szomszed unokatestverenek, a szomszedjanak a nagybacsijarol sztorzni, ugy hogy en ezeket a szemelyeket egyaltalan nem ismerem. Igy hat sokszor elvesztem a fonalat, es azon kapom magam, hogy csak bologatok, de a gondolataim mashol jarnak..(en ilyenkor szohoz sem jutok).
- szeret provokalni, csipkelodo megjegyzeseket tenni (foleg Aposom iranyaba).
- mindenbe probal beleszolni, de ez szerencsere annyira nem erint, mert ilyen helyzetekben a Ferjem nagyon gyorsan leallitja, igy tobbe nem hozza fel az adott temat.
- ket hete felhivta a Ferjemet (mint derult egbol a villcsapas, es a kovetkezo volt a beszelgetest):
- Szia. Azert hivlak, mert valami fontosrol akarok beszelni. XY (en)- nek elmult az a mehszajseb, amit tavaly allapitott meg a nogyogyasz (nyilvan kezeltettem)? Mert ha nem, akkor en itt nalunk foglalok idopontot egy jo maganklinikan.
A Ferjem csak pislogott.
🙈🙈🙈😃😃😃😃
Szoval vannak ilyen "kirohanasai", de ezen kivul tenyleg azt mondhatom, hogy jo Anyosom van (plane, amikor itt olvasgatom, hogy mik vannak..). 🫸🫷
Az én anyósom próbálja az egész családot irányítani. 200 km-ra lakunk tőle és még így is. Én félévente elküldöm a fenébe, ekkor visszább vesz, de aztán megint elkezdi. Így tiltottam a számát és csak a feleségemet hívogatja.
Most például azon akadt ki, hogy a hétvégén nem utaztam le hozzájuk segíteni a festésben. A dologban csak az a furcsa, hogy senkinek sem (még a saját lányának sem) szólt előre, hogy hétvégén festés lesz.
Jelenleg azt mondja, hogy töübbet nem beszél velem. Nekem ez tökéletesen megfelel, de úgy is tudom, hogy fogja hívni a nejemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!