Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gonosz anyósod van?

Gonosz anyósod van?

Figyelt kérdés
Ha igen, miben nyilvánul meg?
szept. 2. 07:10
1 2
 1/16 anonim válasza:
80%
Igen. Önző. Játsza a beteget a három lánya közül az én páromat ugráltazja. Középpontban akar mindig lenni
szept. 2. 07:22
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem, én szeretem nagyon a férjem anyját, jóban vagyunk :)
szept. 2. 07:30
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem gonosz, de idegesítő: mindenbe belebeszél. Komolyan egy teát nem lehet úgy megfőzni, ha ott van, hogy ne álljon neki magyarázni, hogy rosszul csinálom.
szept. 2. 07:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon rosszindulatú. Engem megpróbált kitúrni, párom hazugságokra akarta rávenni. Miután a párom tesója és a párja szakítottak rendesen zaklatta a nőt, elmondta mindennek.
szept. 2. 08:08
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Még nem tudom hova tenni(nem vagyunk házasok) de nekem nem szimpi az eddigiek alapján. Mikor szól akkor kell szökjön mindenki. Csak házasság után hajlandó családtagként kezelni, addig kb senki vagyok neki.
szept. 2. 08:58
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenbe bele okoskodó, másokat kibeszélő. Érzelmileg probálja az embert zsarolni, ha ez nem jön össze akkor jön a csenddel verés. De akkor is tudatja a véleményét, csak mással hívatja fel a párom. Csak nálunk szerencsére ezzel nem megy semmire.
szept. 2. 10:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
veszekedő típus ,mindenbe bele szól ,sajnálja az ételt a saját gyerekeitől is ,és egy alkoholista
szept. 2. 11:00
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Joban vagyunk, szoktunk online kavezni is (messze lakunk egymastol). Igazabol a legelejetol fogva korbeugralt, es a mai napig ezt teszi (neha azert zavaro), segit amiben tud, es kb. mindig a partomon all. 🙈

Ajandekokat is mindig vesz, a fontos datumokat (pl. hazassagi evfordulo) is mind fejben tartja, es elsok kozt gratulal. 😃

Azert mint kb. mindenkinek, neki is (biztos nekem is) van idegesito tulajdonsaga:

- orakig kepes a szomszed unokatestverenek, a szomszedjanak a nagybacsijarol sztorzni, ugy hogy en ezeket a szemelyeket egyaltalan nem ismerem. Igy hat sokszor elvesztem a fonalat, es azon kapom magam, hogy csak bologatok, de a gondolataim mashol jarnak..(en ilyenkor szohoz sem jutok).

- szeret provokalni, csipkelodo megjegyzeseket tenni (foleg Aposom iranyaba).

- mindenbe probal beleszolni, de ez szerencsere annyira nem erint, mert ilyen helyzetekben a Ferjem nagyon gyorsan leallitja, igy tobbe nem hozza fel az adott temat.

- ket hete felhivta a Ferjemet (mint derult egbol a villcsapas, es a kovetkezo volt a beszelgetest):

- Szia. Azert hivlak, mert valami fontosrol akarok beszelni. XY (en)- nek elmult az a mehszajseb, amit tavaly allapitott meg a nogyogyasz (nyilvan kezeltettem)? Mert ha nem, akkor en itt nalunk foglalok idopontot egy jo maganklinikan.

A Ferjem csak pislogott.

🙈🙈🙈😃😃😃😃

Szoval vannak ilyen "kirohanasai", de ezen kivul tenyleg azt mondhatom, hogy jo Anyosom van (plane, amikor itt olvasgatom, hogy mik vannak..). 🫸🫷

szept. 2. 11:39
 9/16 Metionin ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy ezt a szót használnám de sajnos nagyon rosszindulatú, ha valami nem úgy van, ahogy ő kitalálta, tök alap nála, hogy zsarolja az embert, legyen az bárki kezdve a szobafestőtől a saját gyerekeiig.
szept. 2. 12:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyósom próbálja az egész családot irányítani. 200 km-ra lakunk tőle és még így is. Én félévente elküldöm a fenébe, ekkor visszább vesz, de aztán megint elkezdi. Így tiltottam a számát és csak a feleségemet hívogatja.

Most például azon akadt ki, hogy a hétvégén nem utaztam le hozzájuk segíteni a festésben. A dologban csak az a furcsa, hogy senkinek sem (még a saját lányának sem) szólt előre, hogy hétvégén festés lesz.

Jelenleg azt mondja, hogy töübbet nem beszél velem. Nekem ez tökéletesen megfelel, de úgy is tudom, hogy fogja hívni a nejemet.

szept. 2. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!