Első találkozás. Mi gondoltok?
Figyelt kérdés
Egy 28 éves Nőnek, hogyan illik legelső találkozáskor bemutatkoznia a 75 éves Anyós jelöltjének?
A "Csókolom" megszólítás számomra azt az időt idézi elő, amikor még tini-kisebb voltam.
De ha helyén való, akkor köszönhetek így is?
Ötleteket várok...mert nagyon ideges vagyok😊.
szept. 1. 12:47
3/12 anonim válasza:
A mostani 75 évesek szerintem pont abba az átmeneti korosztályba tartoznak, akik már nem feltétlenül várják el, hogy csókolommal köszönjenek nekik (míg mondjuk a náluk 10 évvel idősebbek számára még javarészt az a természetes). De megbántódni se szoktak rajta, kivéve a rendkívül fiatalosakat. Úgyhogy szerintem hacsak nem miniszoknyában és haspólóban látod, akkor nyugodtan csókolomozhatod, de ha biztosra akarsz menni, akkor legyen jó napot kívánok, abból nem lehet baj.
4/12 anonim válasza:
A köszönés és a bemutatkozás nem ugyanaz. Köszönni tökéletes a napszaknak megfelelő Jó napot kívánok. Bemutatni meg a pasid fog: Anyu, a menyasszonyom, Kati, Kati, az anyukám. Te pedig megvarod, amíg anyu kezét nyújt és elrebeged a teljes nevedet.
6/12 anonim válasza:
A csókolom az gáz. 28 évesen ne csókolomozz. Jó napot kívánok.
7/12 anonim válasza:
Más nyelveken nincs ennyi körülményeskedés mint pl angol, vagy svéd mindenki te.
Sokkal egyszerűbb. Utáltam szívből ezeket az Ön kellemesen kegyeskedik csókolom lószart!
8/12 anonim válasza:
Tiniként se nagyon köszöntem csókolomot. Napszaknak megfelelo köszönés plusz elmondod a neved, ennyi.
9/12 anonim válasza:
Na en is lepontoztam mindenkit, ahogy ti engem!
10/12 anonim válasza:
Csókolom??? :D Jó napot kívánok. Mi ebben a nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!