Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom anyukája megvarrta a...

A párom anyukája megvarrta a két függönyt, ami az utcára néz. Nagyon csúnya egyenetlen lett, lógnak ki a szálak belőle,és a macskáik is azzal játszottak így húzgáltak ki belőle szálakat. Mit tegyek? Tegyem fel így? Olyan csúnya,hogy szégyenlem...

Figyelt kérdés
Nagyra értékelem a gesztusát, illetve értékeltem addig amíg csak szándék volt,és hozzá sem nyúlt..mert az eredmény káoszos lett. A macskáik nekiálltak vele játszani elmondása szerint amíg ő varrta a géppel, el is szúrta mert tiszta hullámos a széle, akármit is csinálok vele, a szálak nincsenek rendesen levarrva. Mit csináljak így vele? ha felteszem, akkor trehánynak fog tűnni, de a leginkább az aggaszt,hogy nekem nem tetszik,nem érezném jól magam,ha ezt kellene néznem. Mit csináljak? Nem volt épp olcsó mulatság sajnos. Most ezért vegyek újakat,és vigyem el varrónőhöz? És ha megharagszik?
aug. 31. 23:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"És ha megharagszik?"

És akkor mi van? De tényleg? Mi lesz, ha megharagszik? Világvége, mind meghalunk? Ő cseszte el a függönyödet.

szept. 1. 09:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném fel. Alap,hogy nem, ha nem tetszik.
szept. 1. 10:22
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Mindenkinek nem kell érzéketlen picsaként viselkednie a saját anyósával. Lehet amúgy jól elvannak, csak anyós segíteni akart ezzel. Ha egyszeri eset én nem bántanám meg és valami jó kifogást keresnék hogy miért nem használom a függönyt.
szept. 1. 10:26
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

13

Jó kifogást?

Most arra biztatod, hogy szándékosan hazudjon neki?

És az mire jó?

Oké, ne essen neki csúnyán hogy elbaszta a függönyt de azért hazudozni sem kell neki.

A hazug embert előbb utolérik, ismered a mondást.

Még a végén kitalálja, hogy máshova is megvarrja a függönyöket.

Ha megkérdezi mert magától nem esett le neki hogy egy szar lett, akkor finoman elkell mondani hogy mi a gond.

Ez a hosszútávó jó kapcsolat alapja. Nem a kifogás gyártás meg hazudozás.

szept. 1. 13:09
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyszeri esetről van szó, tovább meg nem kötni az orrára, hogy valamit el kell vinni varrónőhöz stb... neked hogy esne ha mondjuk jószándékként segítenél valakinek, és megcsinálsz valamit öreg letedre ami nem lett az életed kezemunkája, és valaki leszel, hogy szarul csináltad meg.

Egy kifogás+kuka a függönynek, anyós nem jön rá hogy szarul varr(lehet régebb értette) és nem sértődik be.

szept. 1. 13:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Mivel gondolom nem egymás nyakán éltek ezért fogod magad és elviszed a függönyt egy ügyesebb varrónőhöz. Észre sem fogja venni.
szept. 1. 19:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Mondd, hogy véletlen lehipóztad, foltos lett, vettél újat.

Vagy javíttasd meg az alját varrónővel, nem fog neki feltűnni.

szept. 2. 11:30
 18/20 anonim ***** válasza:
57%

15

Tök mindegy hogy öreg vagy fiatal vagyok. Azért csak látom hogy elbasztam amit csináltam. Csak látom hogy a macskám kihúzgálta a szálakat. Csak látom hogy tönkre tettem.

Szègyellném magam hogy így elrontottam valaki függönyét és vettem volna titokban ugyanolyan függönyt és megvarrattam volna egy hozzáértővel mert ugye azt már tudom hogy nekem nem megy.

Vagy kifizetném a menyemnek a kárt amit okoztam.

De hogy lenne önkritikàm az biztos

szept. 5. 15:38
 19/20 anonim ***** válasza:

Hogy viszitek el másik varrónőhöz ha ki van húzgálva belőle szàl?

Hogy vág még belőle egy varrónő ha ez már méretre van szabva? Ha ez is levág belőle meg beszegi, akkor lehet rövid lesz.

szept. 5. 15:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha egyenetlen a szélen a varrás, azt a pár centit egy ügyes varrónő lenyisszantja, és beszegi újra. Egy függöny minimum másfél szerese az ablak szélességének. Az a pár centi, ami a levágással elvész meg sem kottyan neki.
szept. 9. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!