A párom anyukája megvarrta a két függönyt, ami az utcára néz. Nagyon csúnya egyenetlen lett, lógnak ki a szálak belőle,és a macskáik is azzal játszottak így húzgáltak ki belőle szálakat. Mit tegyek? Tegyem fel így? Olyan csúnya,hogy szégyenlem...
"És ha megharagszik?"
És akkor mi van? De tényleg? Mi lesz, ha megharagszik? Világvége, mind meghalunk? Ő cseszte el a függönyödet.
13
Jó kifogást?
Most arra biztatod, hogy szándékosan hazudjon neki?
És az mire jó?
Oké, ne essen neki csúnyán hogy elbaszta a függönyt de azért hazudozni sem kell neki.
A hazug embert előbb utolérik, ismered a mondást.
Még a végén kitalálja, hogy máshova is megvarrja a függönyöket.
Ha megkérdezi mert magától nem esett le neki hogy egy szar lett, akkor finoman elkell mondani hogy mi a gond.
Ez a hosszútávó jó kapcsolat alapja. Nem a kifogás gyártás meg hazudozás.
Egyszeri esetről van szó, tovább meg nem kötni az orrára, hogy valamit el kell vinni varrónőhöz stb... neked hogy esne ha mondjuk jószándékként segítenél valakinek, és megcsinálsz valamit öreg letedre ami nem lett az életed kezemunkája, és valaki leszel, hogy szarul csináltad meg.
Egy kifogás+kuka a függönynek, anyós nem jön rá hogy szarul varr(lehet régebb értette) és nem sértődik be.
Mondd, hogy véletlen lehipóztad, foltos lett, vettél újat.
Vagy javíttasd meg az alját varrónővel, nem fog neki feltűnni.
15
Tök mindegy hogy öreg vagy fiatal vagyok. Azért csak látom hogy elbasztam amit csináltam. Csak látom hogy a macskám kihúzgálta a szálakat. Csak látom hogy tönkre tettem.
Szègyellném magam hogy így elrontottam valaki függönyét és vettem volna titokban ugyanolyan függönyt és megvarrattam volna egy hozzáértővel mert ugye azt már tudom hogy nekem nem megy.
Vagy kifizetném a menyemnek a kárt amit okoztam.
De hogy lenne önkritikàm az biztos
Hogy viszitek el másik varrónőhöz ha ki van húzgálva belőle szàl?
Hogy vág még belőle egy varrónő ha ez már méretre van szabva? Ha ez is levág belőle meg beszegi, akkor lehet rövid lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!