A párom anyukája megvarrta a két függönyt, ami az utcára néz. Nagyon csúnya egyenetlen lett, lógnak ki a szálak belőle,és a macskáik is azzal játszottak így húzgáltak ki belőle szálakat. Mit tegyek? Tegyem fel így? Olyan csúnya,hogy szégyenlem...
Én sem tenném fel
Ha meg menthető és anyagilag megéri akkor varrónővel megcsináltatnám de tuti nem engedném hogy még egyszer ilyen "segítséget" kapjak
Szép gesztus volt tőle de az kevés ha ilyen vége lett
A macskákat illetőnek, nekem anyu nagyon szereti a xixakat, többet is tart de ő biztos nem engedné hogy így alakuljon a dolog, főleg nem más dolgával. Elég felelőtlen volt párod anyukája
És ha pl neked az nagyon sokat jelentet volna, pl halott kedves rokonodtól kaptad volna?
Veszel újat vagy megcsináltatod.
Minek baxta szét a macskáival. Többet tuti nem bíznék rá ilyet.
Segítség címszó alatt tönkreteszi a függönyödet, és még te félsz attól, hogy megharagszik? Hát sz..nél bele! Neki kellene a bocsánatodért esdekelnie, meg kifizetni az új függönyt, hogy elvihesd valakihez, aki tisztességesen képes megcsinálni, és nem elb.ni.
Vegyél újat, varrasd meg, tedd ki. Ha szóva meri tenni, akkor meg kell neki mondani, hogy annyira csúnya lett a másik, hogy nem akartad azt bámulni.A megsértődik ezen - ahelyett, hogy elszégyellné magát - az legyen már az ő baja. Lesznek még probléáid, ha abban látod a jó kapcsolat alapján, hogy mindennek becsicskulsz és szó nélkül íkarsz tűrni, amit anyós csinál, nehogy megsértődjön...Így nem érdemes élni, mert benned csak gyűlni fog a feszkó, benne meg erősíted, hogy bármit megtehet.
"de a leginkább az aggaszt,hogy nekem nem tetszik,nem érezném jól magam,ha ezt kellene néznem"
Az anyaga, a színe sem tetszik? Vagy "csak" az a gondod, hogy nincs jól megvarrva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!