Hogyan javítható, ha a laminált padló egyenetlen (járáskor le-fel mozog is)? Csak az újrarakás segíthet? Ha így marad, lakásban átlagos használat mellett kb meddig bírhatja? (Muszáj lenne visszaköltözni) Köszönöm az érdemi válaszokat!
Figyelt kérdés
#Hibas padlo
2024. jan. 30. 16:18
1/5 anonim válasza:
Nem kell az egészet felszedni csak a legyszélső sort és vágni belőle.Túl szorosra kell lerakva nincs helye tágulni
3/5 anonim válasza:
felszedni, sík aljzatot csinálni neki, újat lerakni.
és reménykedni, hogy 5 évet kibír mielőtt elkezdene megint széthullani. Kiegyenlítés nélkül pár hónap és nyekeregni kezd.
4/5 anonim válasza:
Nálam -szakember csinálta- szorosan lett lerakva, picit tágult volna, de nem volt hely, ezért felpuposodott, ha ráléptem mozgott. Fiam felszedte, ujra lerakta, több helyet hagyott a fal mellett. Azóta -15 éve- jó. Szerintem ez lehet a baj nálad is, mert azt lerakáskor észrevették volna, ha az aljzat egyenetlen.
Még annyit, hogy pár óra alatt kész lett vele, tehát nem egy óriási munka.
5/5 anonim válasza:
Most látom, hogy régi kérdés, már nem aktuális... Hátha most is érdekel valakit, meg úgysem tudom törölni 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!