Miért nem bírja anyós felfogni,hogy mi amiből csak lehet újat szeretnénk venni? Nem kellenek az ezer éves használt bútorai,meg olyan ágy,amin más hempergett,és úgy van már összecsavarozva. Miért ennyire erőszakos?
Figyelt kérdés
Finoman el lett neki magyarázva,hogy köszönjük de nem kellenek a levert sarkú bútorai, a penészes szagú dogos szekrényei, az olyan ágya amit már csak a szent lélek tart egybe,és még sorolhatnám a sort. Amikor elmondjuk neki,hogy mi így szeretnénk, teljesen fel van háborodva,épp csak azt nem mondja,hogy pazarolunk.. Miért akkora nagy sértés az számára, ha mi mindenből sajátot, és újat szeretnénk? Ő maga mondta,hogy a férje annak idején használt konyhabútort akart neki odavinni, erre fel válással fenyegette. Akkor nekünk miért pattog? Intézkedjen a saját házában. Tulajdonképp nem is nekem kellene vele "le meccselni ezt" hanem a saját fiának. Hogyan építsem le?aug. 31. 22:49
21/25 anonim válasza:
Mi is kaptuk volna a régi szekrényt, a baba érkezése előtt a 30 éve szétszerelt, penészes kiságyat (csak át kell mosni anyósom szerint), ruhákat és miegymást. Mondtuk, hogy a szobákba már beterveztünk mindent, csak beszerezni kell, de ha szükség lesz valamire a felsoroltakból, akkor szólunk. Később jött volna kedvességből gyümölcs meg befőzési tanács, de nekem nincs erre időm, akkor megmondtam, hogy nem erre fogom fordítani, ha mégis ráérnék, mert spájz sincs, ahova 30-40 üveg lekvárt eltehetnék. Sok dologban próbáltak a saját életvitelükre nevelni, de elsőre nemet mondtunk. Most már kevésbé próbálkoznak, csak néha, de kell, hogy én is leállítsam, ha engem találnak be.
22/25 anonim válasza:
A kedves párod miért nem képes leállítani??? Inkább EZ a kérdés.
23/25 anonim válasza:
A fiának kellene erről beszélni velem. Én megmondanám neki kerek perec ha bámit oda visz viszed is egyből a szeméttelepre mert nektek nem kell!
24/25 anonim válasza:
26 öként szalad a pofonokba. :DDDD
(nem akartam csúnyábbat írni)
25/25 anonim válasza:
25ös, téged is mert te se tanulsz másból.. most tiltottak ki de már megint itt vagy a hülyeségeddel. Remélem egyszer úgy megvernek hogy többé talpra se tudj állni ha szerinted az olyan jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!