Miért nem bírja anyós felfogni,hogy mi amiből csak lehet újat szeretnénk venni? Nem kellenek az ezer éves használt bútorai,meg olyan ágy,amin más hempergett,és úgy van már összecsavarozva. Miért ennyire erőszakos?
Fontos hogy ne duzzogással kezeljétek a helyzetet!
El kell neki mahyarázni, hogy megtehették és fontos számotokra a saját holmi de nagyra értékeltitek a gesztusait!
Fontos az asszertív kommunikáció! Tehát ne őt minősítsétek hanem a saját érzelmeiteket fejezzétek ki!
Ha végképp nem megy a dolog és balhézik, a legnagyobb ütőkártya a “mai világ”! “Mama manapság ez a divat/ elvárás/megtehetjük/ köszönjük de ez már nem illik ide stb..
Mert ő azt hiszi, hogy az jó, vagy nincs szíve kidobni, neki is kéne pár új a helyében, és így megszabadul tőle. Persze még ő is lehet a szuperhős, aki az "életképtelen menyecskéjét" finanszírozza, mert nem tud bútort venni magának. (Szomszéd asszonyok nem kell tudják, hogy amúgy de)
Ilyenek ezek már... az az élvezet nekik, hogy mindenbe bele tudjanak szólni és irányítani tudjanak mindenkit maguk körül.
Igazabol a kerdest se ertem, mert nekem aztan magyarazhat, pont le is szarom.
Egyszer elmondom, hogy mi hogy lesz, aztan ennyi.
Ha nem all le, nem kell felvenni a telefont, nem kell talalkozni, aztan majd lenyugszik.
"Igazabol a kerdest se ertem,"
Mert ez nem is kérdés, hanem hiszti és toporzékolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!