Jogosan nem válaszolok ha hív?
Figyelt kérdés
Szemétnek érzem magam, de már rettentően elegem van a folytonos hívásokból. Apósom általában egyedül van otthon és abból telik ki a napja, hogy reggel 7 és 8 között meg este meg a nap folyamán hív minket, vagyis csak engem mert a férjemnek nincs messengere. Így folyamatosan rohannom kell a fejemhez oda adni a telóm, hogy ő ne unatkozzon, meg nézze a gyerekeket (amúgy pár hete mikor itt voltak le se tojta őket, csak magával meg a tv-vel foglalkozott). Így úgy gondoltam, hogy születésnapjára veszünk neki egy normális telefont ahova a w.tsAppot le töltsük neki és mondtuk os hogy a fiát így mindig el éri és hogy ne engem hivogasson folyton mert én legtöbbször foglalt vagyok. Ennek ellenére folyamatosan hívogat és nem hajlandó használni a másik appot. A férjemnek mondtam hogy ha ilyen egy fa fej én tuti nem válaszolok a hívásaira. Férjem mondta, hogy teljesen jogos. Mégis lelkiismeret furdalásom van. Ti mit tennétek?aug. 31. 10:11
1/8 anonim válasza:
Lelkiismeretfurdalásod azért van, mert az a torzítás van beléd programozva, hogy "dehát mégiscsak az apósom". Ami önmagában persze igaz, az viszont már, hogy minden egyes hívásra ugrani kell emiatt csak azért van, mert nem tudsz határt húzni. Ugyanis félsz, hogy megsértődik.
2/8 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem okoz lelkifurdalast, ha nem veszem fel a telefont számomra "túl sok" embereknek. Néha visszahivom vagy írok egy sort, hogy mi újság, miért keres?
(ez azokra nem vonatkozik, akikkel nem ez a probléma!!)
3/8 anonim válasza:
Én biztos nem venném fel a telefont, és lelkiismeretfurdalásom se lenne.
4/8 anonim válasza:
Simán kinyomom a hívásokat, ha nem érek rá. Jó is lenne, ha minden alkalommal dobnék el mindent. Nekem a nagyapám ilyen, minden történést háromszor ellenőriz, a munkában is hívogat, amikor visszahívom, akkor még kétségbe esik, hogy megint útban van. Sok év alatt jutottam odáig, hogy igen, most zavar és leteszem.
Neked is ezt kéne, felveszed, és "bocs, papa, most nem jó, kifut a leves, leteszem" és félreteszed a telefont.
5/8 anonim válasza:
Simán nem veszem fel, ha nem alkalmas. Nem fogok ugrani minden egyes alkalommal, akkor sem, ha az apósom.
6/8 anonim válasza:
Tehát azért hív téged, mert a ferjednek nincs messengere. Nem az a probléma, hogy hív, hanem az, hogy nem a férjedet. Aposnak a whatsappot kellene használni, de nem akarja. Az azért meg van, hogy a probléma egyszerűen megoldhato lenne azzal is, ha a kedves férjednek lenne messengere? Igaz, akkor nem lehetne apost szidni
7/8 anonim válasza:
Miért kellene a férjed apjának a telefonhívásaira válaszolgatnod? Nemis értem a felvetést.
8/8 anonim válasza:
Ha nem ENGEM hívnak, én sem szoktam felvenni a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!