A menyasszonyom szüleinek hogyan mutassam be a saját szüleimet akik egyszerű munkasemberek?
Én sajnos voltam ilyen helyzetben,mint a kérdező.
Még diák koromban,szakmunkás iskola 4. Osztályába jártam,mikor összejöttem egy egyetemista sráccal. Na ott a srác hazudta a szüleinek azt,hogy 1.éves egyetemista vagyok,csakhogy elfogadjanak. Persze erről én semmit nem tudtam,így boldogan sütöttem nekik sütit,(cukrásznak tanultam),és úgy adtam át,hogy a múlthéten ezt tanultuk az iskolában. 20 éve volt,de még mindig vörös leszek,ha visszagondolok rá.
Természetesen egyből szakítás lett.
A hazugságot még elhiszem,de tanárosdit azt nem.
1. Dehogy van neked diplomád, legfeljebb 8 általánosod van.
2. Dehogy vagy te tanár, egy tanárnak ennél sokkal több esze van.
3. És végül: ne írj ki több kamu kérdést, így is rengeteg troll van itt. Menj máshová szórakozni.
Azt gondolom, hogy az ember értékét nem a beosztása, nem a rangja határozza meg.
Csakis az számít, hogy mennyire jó ember. Mennyi irgalom és mennyi szeretet van benne.
Aki gonosz, másoknak árt, az hiába van magas pozícióban, értéktelen.
A normális emberek nem hovatartozás alapján ítélnek, hanem emberi erények alapján.
Lehet egy vállalkozó gazdag, mozoghat felsőbb körökben, de ha erkölcstelen, kizsákmányol másokat, egy nagy nulla.
Nem mindenki egyforma kognitív funkciókkal születik.
Lehet, hogy valaki nem agy sebész, de attól meg lehet becsületes, szorgalmas, jó ember.
Te viszont az embereket beosztásuktól függően ítéled meg. És szégyelled a szüleidet.
Nem az a baj, hogy milyen munkát végeznek. A te jellemed lesz a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!