Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A menyasszonyom szüleinek...

A menyasszonyom szüleinek hogyan mutassam be a saját szüleimet akik egyszerű munkasemberek?

Figyelt kérdés
Apám hegesztő anyám meg takarítónő. Aposomnak és anyosomnak meg cégei vannak. Ezek így nagyon nem illenek össze. A menyasszony szülei meg amúgy is csak gazdag körökben mozognak. Talán nem kellene őket bemutatni.

aug. 29. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
84%
#69 szerintem is kamu kérdés, mert már rég nem írna, mivel rájött volna, hogy itt mindenki csak beszól neki, amiért a menyasszonya szemébe hazudott
aug. 29. 23:17
 72/78 anonim ***** válasza:
89%

Én sajnos voltam ilyen helyzetben,mint a kérdező.

Még diák koromban,szakmunkás iskola 4. Osztályába jártam,mikor összejöttem egy egyetemista sráccal. Na ott a srác hazudta a szüleinek azt,hogy 1.éves egyetemista vagyok,csakhogy elfogadjanak. Persze erről én semmit nem tudtam,így boldogan sütöttem nekik sütit,(cukrásznak tanultam),és úgy adtam át,hogy a múlthéten ezt tanultuk az iskolában. 20 éve volt,de még mindig vörös leszek,ha visszagondolok rá.

Természetesen egyből szakítás lett.

A hazugságot még elhiszem,de tanárosdit azt nem.

aug. 30. 00:11
 73/78 anonim ***** válasza:
77%
Tanárszidató kamu.
aug. 30. 08:12
 74/78 anonim ***** válasza:
79%
Pf...szánalmas vagy, egyébként tanárként nem kellene akkora arccal lenned, mert a gazdag vállalkozói körökbe bizony te sem illesz be. Te csak azt képzeled magadról, hogy bármiben is különb vagy, származásod és munkád okán messze vagy attól a világtól, amibe bele akarod préselni magadat. Ha meg kiderül, hogy mekkora egy hazug rohadék vagy, akkor végképp elkapálod magad. Nem azért, mert egyszerű emberek a szüleid, hanem azért, mert bebizonyítod, hogy egy mások hátán felkapaszkodni vágyó semmirekellő vagy. A barátnőd szülei is kezdték valahogy, ha gazdag család sarjai, akkor azért vagy tőlük baromi távol, ha meg ők is kemény munkával kűzdötték fel magukat, akkor meg azért. Neked egyedül az arcod nagy, de te magad is jobbra tartod pl. az orvosokat, mert nem azt hazudtad, hogy tanárcsaládból származol...orvosoknak tanár gyerek...max ha egyetemi oktató, az is a presztízs miatt, de egyébként, bocs, egy bölcsész/tanár az baromi mélyrepülés, a szégyen kategória...
aug. 30. 09:29
 75/78 anonim ***** válasza:
84%

1. Dehogy van neked diplomád, legfeljebb 8 általánosod van.

2. Dehogy vagy te tanár, egy tanárnak ennél sokkal több esze van.

3. És végül: ne írj ki több kamu kérdést, így is rengeteg troll van itt. Menj máshová szórakozni.

aug. 30. 15:25
 76/78 symple válasza:
82%
Te tanár, ilyen helyesírással? Percek óta röhögök.
aug. 30. 19:24
 77/78 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy az ember értékét nem a beosztása, nem a rangja határozza meg.

Csakis az számít, hogy mennyire jó ember. Mennyi irgalom és mennyi szeretet van benne.

Aki gonosz, másoknak árt, az hiába van magas pozícióban, értéktelen.

A normális emberek nem hovatartozás alapján ítélnek, hanem emberi erények alapján.

Lehet egy vállalkozó gazdag, mozoghat felsőbb körökben, de ha erkölcstelen, kizsákmányol másokat, egy nagy nulla.

Nem mindenki egyforma kognitív funkciókkal születik.

Lehet, hogy valaki nem agy sebész, de attól meg lehet becsületes, szorgalmas, jó ember.

Te viszont az embereket beosztásuktól függően ítéled meg. És szégyelled a szüleidet.

Nem az a baj, hogy milyen munkát végeznek. A te jellemed lesz a baj.

aug. 31. 20:32
 78/78 anonim ***** válasza:
34%
Jó sokan bevettétek ezt a kamut :D
szept. 2. 06:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!