Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A menyasszonyom szüleinek...

A menyasszonyom szüleinek hogyan mutassam be a saját szüleimet akik egyszerű munkasemberek?

Figyelt kérdés
Apám hegesztő anyám meg takarítónő. Aposomnak és anyosomnak meg cégei vannak. Ezek így nagyon nem illenek össze. A menyasszony szülei meg amúgy is csak gazdag körökben mozognak. Talán nem kellene őket bemutatni.

aug. 29. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, te mit reagálnál fordított helyzetben?
aug. 29. 18:14
 52/78 anonim ***** válasza:
93%

"Nem mondattal nekik hogy prolik. Nekem diplomám van. Értelmiségi vagyok."

Hát ezt elég nehéz elhinni rólad.

aug. 29. 18:31
 53/78 anonim ***** válasza:
91%
Ez hatalmas nagy kamu... Egy tanárnak van annyi sütnivalója hogy ilyen kérdésben ne hazudjon... Szerintem felesleges hazudozni mert úgyis kiderül
aug. 29. 18:41
 54/78 anonim ***** válasza:
100%

Nem végeztem egyetemet, mégis megtanultam helyesen írni. Értelmiségi uram, neked miért nem ment?

Elárulom neked, hogy diplomások között is van, akik a mekiben végzik konyhai beosztottként indulva. Ha a szülő tud viselkedni, akármilyen munkája van, nyugodt szívvel oda lehet vinni magasabb körben mozgóhoz. Ha a másiknak lenéző a fogadtatása, ott lehet hagyni. Leendő anyósék alighanem szeretnek tisztaságban lenni máshol, otthon sem feltétlen ők takarítanak, szóval lehet nyugodtan tisztelni azt a tisztes munkást, aki helyette végzi a ganébb munkát, és nem az ő körmük törik le.

aug. 29. 18:46
 55/78 anonim ***** válasza:
100%

Még azelőtt valld be, hogy lefoglalózzátok a helyszínt/megrendeli a ruháját. Mert garantáltan kidob a nő, ha van egy csepp esze, legalább a pénzét ne bukja el. Nem azért, mert munkások a szüleid, hanem mert a képébe hazudtál éveken át (mert gondolom nem a második randin jegyezted el).

Neki amúgy nem tűnt fel, hogy nem mutatod be, kvázi titkolod őt a szüleid előtt? Mert ez azért elég nagy red flag, ha a családja előtt nem vállal fel a párod.

aug. 29. 18:48
 56/78 anonim ***** válasza:
94%

"200 kilométerre lakok a szüleimtől azért nem találkoztak még. Nem járok haza sűrűn. KB 2 éve voltam."

Kérdező, de most őszintén: éticsiga vagy teknősbéka vagy, hogy 200 km leküzdhetetlen távolság a szemedben? Mondd meg nyugodtan, mindenképpen elismerésre méltó, hogy ilyen jól megtanultál írni-olvasni, ezt kevés csiga vagy teknős mondhatja el magáról.

aug. 29. 18:53
 57/78 anonim ***** válasza:
92%
Ez de szar esti mese volt... 🤡Megnézem inkább valamelyik Madagaszkár-részt.
aug. 29. 19:04
 58/78 anonim ***** válasza:
100%

2 éve nem foglalkozol a szüleiddel, most is csak azért mert párod családja érdeklődik irántuk.

Nem akarod már te őket egyáltalán az életedben. Nyűg neked.

Miért nem offolod őket teljesen? Nem látogatod őket, szégyelled őket, nem osztod meg velük az életed eseményeit, most is csak kényszerből szólsz hozzájuk.

aug. 29. 19:07
 59/78 anonim ***** válasza:
95%

Anyosom tobb diplomas, nagy cegben kozepvezeto, 4 nyelven targyal 100 milliókról naponta, aposom is tobb diplomas IT szakember.

Ferjem hegeszto 😀 nem nezik le a gyerekuket.

Anyam , apam szakacsok, oket se nezik le. En felszolgalo vagyok , engem sem neznek le.

aug. 29. 19:55
 60/78 anonim ***** válasza:
93%

200 km 😀 Ne viccelj, ez nem távolság.

Az is fura, hogy senki se firtatta, milyen orvosok, hol, utána se néztek, találkozni se akartak velük. Ez vagy kamu, vagy jól pofára esel. Miért nem találkozol velük? Nem hiányoznak? Nekem, mint nőnek ez már vészjelzés lenne, hogy ennyire nem vagy családcentrikus.

aug. 29. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!