Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A menyasszonyom szüleinek...

A menyasszonyom szüleinek hogyan mutassam be a saját szüleimet akik egyszerű munkasemberek?

Figyelt kérdés
Apám hegesztő anyám meg takarítónő. Aposomnak és anyosomnak meg cégei vannak. Ezek így nagyon nem illenek össze. A menyasszony szülei meg amúgy is csak gazdag körökben mozognak. Talán nem kellene őket bemutatni.

aug. 29. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
84%

"Talán nem kellene őket bemutatni."

Esküvő, házasság nem lesz? Te valóban diplomás vagy? Nehezen hihető.

aug. 29. 17:08
 32/78 A kérdező kommentje:
Tanár vagyok.
aug. 29. 17:21
 33/78 anonim ***** válasza:
100%

A párod már a menyasszonyod de még ő sem találkozott a szüleiddel ha jól értem.

Biztos fura neki hogy egy ideje együtt vagytok már, eljegyzés is volt de te nem mutatod be őt "otthon". Ha van esze feltűnik neki hogy sántít itt valami. Mit mondtál neki, hogy folyton dolgoznak, nem érnek rá? Te látogatni csak egyedül látogattod őket, menyasszonyodnak meg azt mondod máshová mész nehogy veled menjen?

Amúgy szegény szüleid. Megélni hogy a gyereked akit becsülettel felneveltél szégyeljen a párja és annak családja előtt, csak mert a foglalkozásom... szívem törne össze

Végül is te azért félsz hogy "anyósek" lenézik a szüleid, mert te is le nézed őket.

De hidd el ha normálisak nem fogják a szüleidet kevesebbnek tekinteni mert diplomások, téged viszont annál inkább mert annyira szégyelted a szüleidet hogy hazudtál róluk

A be nem mutatás is csak egy ideig jöhet össze mert ha más nem az esküvőn úgyis találkozni fognak. Vagy ki tudja, addigra azt is be hazudod majd róluk hogy azért nem tudtak elmenni rá mert meghaltak

Mond el elsőnek mennyasszinyodnak az igazat, aztán a szüleidnek és aztán "anyóséknak"

Kinek a reakciójától félsz a legjobban hármójuk közül?

aug. 29. 17:32
 34/78 anonim ***** válasza:
100%

#33 Szerintem az anyósék reakciójától

Egyébként már valszeg a menyasszony továbbadta a szüleinek, hogy a vőlegényének a szülei orvosok, szóval ők is tudni fogják, hogy hazudtál

aug. 29. 17:36
 35/78 anonim ***** válasza:
95%
Egy tanárember tudja, hogy vesszőket kell használni a mondatokban. Te hazudni se tudsz rendesen, és értelmiségi sem vagy :D
aug. 29. 17:36
 36/78 A kérdező kommentje:
200 kilométerre lakok a szüleimtől azért nem találkoztak még. Nem járok haza sűrűn. KB 2 éve voltam.
aug. 29. 17:39
 37/78 anonim ***** válasza:
93%
Ezzel csak azt ütöd ki, hogy be kellett volna mutatnod a menyasszonyodnak őket. Azonban ettől még hazudtál
aug. 29. 17:40
 38/78 anonim ***** válasza:
94%

200 km-re laksz a szüleidtől és két éve nem voltál otthon? GYalog jársz haza, vagy hogyan? Ezt a távot a buszok is megteszik 2-3 óra alatt :D

Kamu a kérdés, de ha esetleg mégsem, itt egyetlen probléma van: mi a bánatnak hazudtad, hogy orvosok a szüleid, ha nem azok?

aug. 29. 17:41
 39/78 A kérdező kommentje:
Azért nem jó a helyesírási mert okostelefonrol írok és nem nagyon tudom kezelni.
aug. 29. 17:42
 40/78 anonim ***** válasza:
95%

Én anyámeknak nem merném bevallani. Égne a képemről a bőr.

"-Anyu, Apu, hazudtam rólatok a menyasszonyomnak és a szüleinek, azt mondtam hogy orvosok vagytok.

-De hát miért tettél ilyet fiam?

-Mert szégyellem a foglalkozásokat, úgy érzem nem elég, mert kínos lett volna ha a párom szülei megtudjak hogy csak ennyire vittétk az életbe, mert inkább a párom családjának akarok megfelni mint őszinte lenni. De úgy összeségeben azért mert szégyellek titeket."

aug. 29. 17:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!