Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan sértődött meg anyósom?

Jogosan sértődött meg anyósom?

Figyelt kérdés
Jogosan sértődik meg azon, ha a férjem nem ugrik azonnal az első szavára? Anyósom felhívta este 9-kor, hogy most azonnal segítsen neki a férjem, jöjjön, mert el kell menni valamiért az egyik rokonhoz. (A rokon nem tudta elhozni, úgy volt elhozza, de mégse) A férjemmel éppen vacsoráztunk, nyugiban néztük a kedvenc sorozatunkat, és ráadásul apósom tudott volna segíteni, el tudta volna vinni anyóst, ha nem ivott volna. Férjem meg megmondta az anyjának, hogy talán nem az utolsó percben kellene szólni, nem tud neki most azonnal ugrani. Anyós besértődött és azt mondta a férjemnek, hogy nekem biztos azonnal segítene, bezzeg neki nem tud. Még másnap is felhozta, hogy neki emiatt most milyen álmatlan éjszakája volt.
aug. 28. 07:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
Neked van menyed, nekem egy 17 eves lányom van!
aug. 28. 16:23
 32/40 anonim ***** válasza:
75%

Xdd, elég vicces főleg hogy még gyerekem sincs😂

Lehet neked Isten jó anyóst adott, de sok empátiát nem, hogy felfogd nem minden anyós olyan rendes és jószívű. Vannak ám olyanok is akiknek az a hobbija, hogy a pici fiát visszacsábítsa maga mellé, mert neki az jár, ugyanis ő szülte és nem a fia felesége. És vannak olyanok akik a köldökzsinort el se vágnák, hogy a gyerek nehogy egyedülhagyja őket idővel. :)

aug. 28. 16:28
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
33es nekem menyből adott retteneteset.
aug. 28. 17:42
 34/40 anonim ***** válasza:
90%
Anyósod nyilván idióta mint sajnos a legtöbb (tisztelet a kivételnek🙏). Az enyém század ekkora dologból sokkal nagyobb felfordulást képes csinálni.. csak sajnos az én férjem még nem látja be hogy nem normális. Ha férjed melletted áll akkor le kell sz@rni 🤷‍♀️.
aug. 29. 20:59
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, gondolom akkor este 8 és reggel 8 között te se kéred meg semmire a férjed igaz? Arra se hogy keljen a gyerekhez vagy hozzon egy pohár vizet ha beteg vagy? Hiszen neki is jár a pihenés
aug. 31. 15:48
 36/40 A kérdező kommentje:
#35 Amúgy azt érted ugye, hogy a férjemmel együtt élünk, anyóssal meg nem? 😂
aug. 31. 17:42
 37/40 anonim ***** válasza:
0%
36os és? Vagy ha te füttyentesz ugorjon anyós meg forduljon fel? Igazi minta meny vagy :-D Remélem fiaid lesznek csak, és ugyan ilyen menyed lesz mint te :-D
aug. 31. 17:45
 38/40 A kérdező kommentje:
#37 úgy 😂
aug. 31. 19:57
 39/40 A kérdező kommentje:
Te ostoba 😂 A férjem magától tudja, hogy hülyeségek miatt nem ugrál az anyjának... Nem én mondtam neki, hogy ne menjen segíteni, nem is tudtam miről van szó, amíg le nem tette a telefont és el nem mondta nekem..
aug. 31. 19:59
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
#37, az első egy férfinak a felesége és a gyerekei. A fiúcskáknak az anyukája. Az anyósnak is ott az após, ők számítsanak egymásra ilyen jelentéktelenebb esetekben. Nyilván ha anyós valami agyérgörcsöt kapott volna, akkor az más helyzet, de ha él a férje akkor rendezze már el ő a kívánságokat, ne állítson feje tetejére mindenkit akkor, amikor kedve tartsa. Vagy mégjobb, intézze el ő. Szerezzen jogsit és ő is ugyan úgy be tudna csücsülni a kocsiba és furikázni ide oda, vagy ja.... Az már nem olyan jó mert nem más csinálta...
aug. 31. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!