Jogosan sértődött meg anyósom?
Te is tudod, hogy nem jogosan. De attól még, aki meg akar sértődni, az meg fog.
Mi a kérdés?
Nem
Utolsó pillanatban szólt
Én sem mentem volna
Azt várja hogy úgy táncoljatok ahogy ő fütyül
Az hogy meg nem aludt éjszaka és lelkiismeret furdalast akart bennetek kellteni tipikus érzelmi manipuláció
Amúgy jól is tettétek, az ilyen dolgokat csírájában kell elfolytani mert hamar az ember fejére tud nőnni
Ha várhatott a dolog akkor nem. Nem egy bábú a férjed hogy kedve szerint rángassa. Jó, hogy a férjed normális és tud nemet mondani, és nem olyan mint egyesek, hogy anyuka szól és egyből pattan.
Inkább apósodra legyen mérges, hogy nem tudta elvinni. Ezek az ők dolgaik nem a tieitek.
tipikus anyós féltékeny a menyére szitu. "nekem biztos azonnal segítene" hát persze hogy segítene, hiszen a felesége vagy. azért van ott az após, hogy ő segítsen a saját feleségének.
ha a rokon nem ért rá akkor miért ti vagytok a hibásak? inkább ő rá kéne haragudni, mint arra aki éppen nem ér rá (aki meg sem volt eleinte kérdezve).
kretén xd
Este 9-kor? Gondolom, valóban valami baromi sürgős dolog lehetett :D
Nyilván nem jogos.
Nyilván nem jogosan, na de ez ilyen.
Mi pl elmentünk 300kmre nyaralni, és első nap hívta a páromat az anyja hogy vigyen neki egy kilo lisztet. Mi az hogy nem megy haza??? Neki most kell a liszt. Nehogy már a kéztő alagút szindrómás kezével cipelje a boltból! Ha nemvisz neki lisztet akkor egy hálátlan gyerek..
Ilyenek ezek a fiúa anyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!