Jogosan sértődik meg azon, ha a férjem nem ugrik azonnal az első szavára? Anyósom felhívta este 9-kor, hogy most azonnal segítsen neki a férjem, jöjjön, mert el kell menni valamiért az egyik rokonhoz. (A rokon nem tudta elhozni, úgy volt elhozza, de mégse) A férjemmel éppen vacsoráztunk, nyugiban néztük a kedvenc sorozatunkat, és ráadásul apósom tudott volna segíteni, el tudta volna vinni anyóst, ha nem ivott volna. Férjem meg megmondta az anyjának, hogy talán nem az utolsó percben kellene szólni, nem tud neki most azonnal ugrani. Anyós besértődött és azt mondta a férjemnek, hogy nekem biztos azonnal segítene, bezzeg neki nem tud. Még másnap is felhozta, hogy neki emiatt most milyen álmatlan éjszakája volt.
Nyilván nem is várom, hogy a családom ugráljon nekem késő este. :) Ha nagy baj van, mentőt hívunk, ha kisebb baj van, az meg várhat reggelig.
aug. 28. 11:02
22/40 anonim válasza:
Megjött az anyós....
Az ember megérti, ha fontos vagy valami nagyon szükséges dologról van szó, vagy rosszul van vagy hasonlók. Akkor megcsinálja. De ha Rózsika nénitől kell elhozni dolnap délre az ételmaradékot a kutyáknak és ezt este 9kor csináltatják, és még ő áll az erdő felől, hogy a fáradt dolgozó fia nem akarja elvinni, mert Rózsika néni esetleg este nem mer beülni a volán mögé.
Az embernek egy idő után elege lesz az ilyenekből. Nem csicskákat szül hanem gyerekeket, akik segítenek ha kell, de azért egy bizonyos kereteken belül.
aug. 28. 11:04
23/40 anonim válasza:
Az ilyen nem vállalja el az unokát. Akkor ugyanis nem körülötte forog a világ :)
aug. 28. 11:52
24/40 anonim válasza:
25ös, tévedés, csak az anyák gondolják hogy minden körülöttük és a gyerekük körül forog :-)
aug. 28. 12:09
25/40 anonim válasza:
Az ilyenek ha szükség van egy kicsit vigyázni a gyerekre nem feltétlen romantikázás céljából azt vágják a fejükhöz, hogy "nem én csináltam" vagy "magatoknak csináltátok"
aug. 28. 12:18
26/40 anonim válasza:
27es és ezzel mi a baj, nem úgy van?
aug. 28. 12:22
27/40 anonim válasza:
Ezzel az a baj, hogy cserébe ne várja el, hogy mindenki egy szóra szökjön neki minden kívánságát lesve, mert nem fog.
A fia meg neki kellett, ő pottyantotta szóval ennyit megtehet ő is a saját unokája érdekében. Bár én anyósomra ha ilyen lesz a gyereket akkor se bíznám ha más megoldás nem lenne. Üljön egyedül, mert jólvan az úgy az ilyen nőknek.
aug. 28. 12:28
28/40 anonim válasza:
26, mégsem a kérdező hisztizik, hogy pattanjanak neki azonnal este :D
aug. 28. 13:11
29/40 anonim válasza:
Exem anyja dettó, csak az exem ugrott is neki minden szrjára.
Nem véletlenül ex.
aug. 28. 14:35
30/40 anonim válasza:
#32, álj le ember, mindenkinek ne szólogass be. Ha bajod van a menyeddel szólj neki, és intézzétek el, ne itt idegen embereknek oszd az észt, akiknek nem tudsz semmit az életéről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!