Az jó ha ezt írom anyóséknak? Tuti megsértődnek, az nem is kérdés, viszont nem akarok bunkó lenni. Tehát úgy sértődjenek meg, hogy a maguk hülyeségétől, ne úgy, hogy sértő voltam.
Eleve a közös családi csoport egy wtf, azt hittem ilyen csak redditen van. De amúgy nem írnák semmit. Ha nagyon jaszkariznának, behazudnám, hogy kockázatos lenne a következő gyermek. Tesóméknál ez bejött. Semmi bajuk nincs, de nem akarnak másik gyereket, náluk ez a hivatalos szöveg, és senki se kérdőjelezi meg és senki se kérdezte meg mi az a kockázat. Anyámék egy hétig kiakadtak, utána túlléptek rajta. Ennyi.
Az én esetemben meg az van, hogy szeretek egyedül lenni, utazgatni, sportolni, nem vágyom se nőre, se férfira, csak arra, hogy jól érezzem magam. Ezzel az a bajuk, hogy mindezt a pénzt és energiát lehetne gyerekekre fordítani. Szerintem meg nem, utálom ezt a felfogást. Amúgy a párod rendezze le velük, végülis az ő famíliája.
Dehogy jó, ez egy végtelenül primitív, lekezelő, kicsinyes valami. KOmment? Levél?
Kifejezetten bicskanyitogató kivagyi odamondogatás.
CF-ként mondom, hogy ez szimpla provokáció és gáz.
De hát egy gyk, etetni kell a trollt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!