Az jó ha ezt írom anyóséknak? Tuti megsértődnek, az nem is kérdés, viszont nem akarok bunkó lenni. Tehát úgy sértődjenek meg, hogy a maguk hülyeségétől, ne úgy, hogy sértő voltam.
Figyelt kérdés
"Nézzétek, ha unokázni akartok, nekünk viszont még odébb van a gyerekvállalás, és emiatt sokat kell várnotok a 2. unokára, az pech, elismerem. De az a ti pechetek, nem a miénk. Több dolog is hatással van arra, hogy mikor lesz gyerekünk, de az, hogy ti mikor akartok unokázni, nincs köztük." Igazából ennyi, de meg fontolom ezt a mondatot a végére: "Nem tartozunk nektek unokával, majd lesz ha lesz."aug. 9. 03:20
31/52 anonim válasza:
Gyereket vállalni akkor kell, amikor eljön az ideje és a szülőjelöltek mindketten akarják. Nem pedig megfelelésből.
32/52 anonim válasza:
Egyáltalán nem kéne ebből ügyet csinálnotok.
A gyerekvállalás két ember dolga.
Dehogy írnék, vagy magyarázkodnék, hagy mondja! Kit érdekel?
33/52 anonim válasza:
Minek akarsz kettötök magánügyeiröl az anyóséknak írni? Azt nem akarod megírni, milyen gyakran szexeltek? Ugyanannyira tartozik rájuk!
34/52 anonim válasza:
De ezt hova akarod írni neki? A szülinapi üdvölőkártyára? Vagy random elküldöd pl sms-ben? Te tini vagy ennyi ésszel?
35/52 anonim válasza:
Nyilván ez egy válasz, tehát volt előzmény. Azt kellene látni.
36/52 anonim válasza:
9
Ez inkább passzív agresszív megnyilvánulás.
37/52 Metionin válasza:
Ne fordíts erre energiát, pláne ne írásban. Gondolom az az előzmény, hogy baszogatnak, követelik a 2. unokát. Legközelebb szóban nyugodtan közöld, hogy ezt majd ti eldöntitek, magánügy. És ennyi, utána simán ignoráld őket ha rákezdik, párszor rájuk teszed a telefont vagy felállsz és hazamész, meg fogják tanulni.
38/52 anonim válasza:
Nem értem, miért írni kell nekik. Ha majd legközelebb találkoztok, simán el lehet ugyanezt mondani szóban.
39/52 A kérdező kommentje:
Végül nem írtam meg nekik.
aug. 9. 20:26
40/52 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam, mert ti mondtátok, hogy ez bunkó. Még jó, hogy rákérdeztem előbb.
Nekünk nincs gyerekünk, de nekik már van unokájuk, sógornőmtől.
Amúgy abban is van valami, hogy minek írni, meg miért én. Szóban kéne a férjemnek.
aug. 9. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!