Ez okot adhat a sértődésre, vagy érhető, ha mégsem vagyok benne?
Nem egy nagy durranás történet, csak szeretem tartani a szavam, de most úgy érzem mégsem kéne.
Akarunk egy új franciágyat, azt beszéltük a feleségemmel, hogy valami drágábbat, jobbat, ami tényleg jó sokáig megfelelő lesz (akár ilyen 400-500 ezres is szóba jöhet matraccal együtt)
Tudom, hogy ez sok, meg lehet 200-ért is ugyan azt tudná egy ágy egy jó matraccal, de most belefér ez a "luxus" még ha sokak szerint hülyeség is.
Néztünk is egyet, ami passzol a szobánkhoz, a többi bútorhoz, meg a mostani már kivan feküdve, szóval még férfiként is tökre beleéltem magam, hogy milyen jó és kényelmes ágyunk lesz.
Viszont az anyósom kitalálta, hogy neki kéne egy kanapé amiben kihúzható az ágy, mert most költözött egy panelba és a nappalija lenne a háló is, szóval nem tud oda franciágyat betenni.
De pár hónapja vett egy franciágyat matraccal ilyen 250 körül.
Erre a feleségem kitalálta, hogy akkor az ő franciágyát adja nekünk, mi meg veszünk neki egy kihúzhatót.
Kérdezte a feleségem hogy benne vagyok e, mondtam hogy nekem mindegy, de akkor még nem volt annyi pénzünk hogy szóba jöjjön az a 400-500 ezres ágy, távolinak tűnt, hogy olyat vegyünk, nem foglalkoztatott a kérdés.
Most viszont aktuális, és végig gondoltam hogy az anyja egyedülálló, sokat randizik, kitudja hány kan fetrengett abban az ágyban, eleve használt is, valahogy nekem nincs rá gusztusom, meg nem akarok használt ágyat ha már megvan a pénz.
Ráadásul nem is illik az az ágy a nappalinkba.
Beleéltem magam ebbe a drága ágyba.
De valahogy az az érzésem hogy hiszti lesz ha visszakozok.
Tudom, hogy óvódás szintű kérdés, meg stb és sokan úristeneznek majd, meg ez legyen a legnagyobb gondom, de ha már megdolgoztunk a pénzért, akkor jogos ha nem az anyjának veszünk új ágyat, hanem magunknak nem?
Ő meg oldja meg, adja el ha tudja, és vegyen kihúzhatót. (amúgy nem lesz rá pénze meg eladni se fogja tudni maximum bagóért, de szerintem ez legyen az ő baja)
Bocsánat, 30-as vagyok, véletlenül elküldtem, szóval
Látszik hogy keresed az érveket hogy nehogy ne legyen elég az első és egyetlen. Átérzem.
De hidd el, elég az az egyetlen érv, saját vadiúj ágyat szeretnél. Az hogy ha ezen valaki sértődik, az ő hülyesége, lehet előzékenynek lenni, de nem a saját jó érzésed árán.
Ez olyan helyzet amikor valaki nem érti miért nem mész egy programra, amikor nincs is dolgod. Mert az otthon nyugalmát szeretnéd élvezni és kész.
Régen én is gyűjtöttem az érveket, nehogy meg tudjanak vétózni. Sok az ilyen ember aki felülbírál mindent, és beleköt hogy miért nem így vagy úgy csinálod, hova mész.
Ezen kerekedj felül. Nem kell meggyőznöd anyósod hogy áldását adja arra hogy meggondoltad magad. Elégedj meg azzal, hogy tudod te mit szeretnél, és ez neked fontos. Ha ezt valaki nem fogadja el, nem te vagy a nyomi, hanem a másik hogy ennyit nem képes tiszteletben tartani.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__nagyszul..
A pároddal mindketten ugyanazon rugóztok?
32-es
Ez nyilván egy kamu kérdés az én kérdésemre egy fajta fricska :)
Volt egy zakkant amelyik mindenféle bunkóságot írt ide, jelentettem két válaszát is amit töröltek, nyilván erre fel írta ki.
32-es
A kamu kérdés törölve, sajnálom a sok Columbot, pedig életük nyomozása lehetett.
Egyet nem értek ebben a sztoriban, kérdező!
Azt írod, hogy azt beszéltétek a feleségeddel, hogy valami jó, drágább ágyat vesztek. Akkor igazából ő is inkább ezt szeretné, mint anyós ágyát, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!