Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez okot adhat a sértődésre,...

Ez okot adhat a sértődésre, vagy érhető, ha mégsem vagyok benne?

Figyelt kérdés

Nem egy nagy durranás történet, csak szeretem tartani a szavam, de most úgy érzem mégsem kéne.

Akarunk egy új franciágyat, azt beszéltük a feleségemmel, hogy valami drágábbat, jobbat, ami tényleg jó sokáig megfelelő lesz (akár ilyen 400-500 ezres is szóba jöhet matraccal együtt)

Tudom, hogy ez sok, meg lehet 200-ért is ugyan azt tudná egy ágy egy jó matraccal, de most belefér ez a "luxus" még ha sokak szerint hülyeség is.

Néztünk is egyet, ami passzol a szobánkhoz, a többi bútorhoz, meg a mostani már kivan feküdve, szóval még férfiként is tökre beleéltem magam, hogy milyen jó és kényelmes ágyunk lesz.

Viszont az anyósom kitalálta, hogy neki kéne egy kanapé amiben kihúzható az ágy, mert most költözött egy panelba és a nappalija lenne a háló is, szóval nem tud oda franciágyat betenni.

De pár hónapja vett egy franciágyat matraccal ilyen 250 körül.

Erre a feleségem kitalálta, hogy akkor az ő franciágyát adja nekünk, mi meg veszünk neki egy kihúzhatót.

Kérdezte a feleségem hogy benne vagyok e, mondtam hogy nekem mindegy, de akkor még nem volt annyi pénzünk hogy szóba jöjjön az a 400-500 ezres ágy, távolinak tűnt, hogy olyat vegyünk, nem foglalkoztatott a kérdés.

Most viszont aktuális, és végig gondoltam hogy az anyja egyedülálló, sokat randizik, kitudja hány kan fetrengett abban az ágyban, eleve használt is, valahogy nekem nincs rá gusztusom, meg nem akarok használt ágyat ha már megvan a pénz.

Ráadásul nem is illik az az ágy a nappalinkba.

Beleéltem magam ebbe a drága ágyba.

De valahogy az az érzésem hogy hiszti lesz ha visszakozok.

Tudom, hogy óvódás szintű kérdés, meg stb és sokan úristeneznek majd, meg ez legyen a legnagyobb gondom, de ha már megdolgoztunk a pénzért, akkor jogos ha nem az anyjának veszünk új ágyat, hanem magunknak nem?

Ő meg oldja meg, adja el ha tudja, és vegyen kihúzhatót. (amúgy nem lesz rá pénze meg eladni se fogja tudni maximum bagóért, de szerintem ez legyen az ő baja)

aug. 8. 13:04
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
88%

Ha az az ágy nem jó nektek, pl. nem tetszik, nem illik a lakásotokba, nem kényelmes, nem jó a mérete, akkor ne vegyétek át. Vegyetek újat. Ezt nem 1 évre veszi az ember, hanem hosszú évekre. Szóval fontos, hogy jó legyen.

Az hülyeség, hogy ki fetrengett benne. Gondolom, használtak ágyneműt :) De át lehet fertőtleníteni a kárpitot, matracot.

aug. 8. 13:11
 2/36 anonim ***** válasza:
97%

Ha van rá pénz hogy fél millás ágyat vegyetek és vágytatok is rá akkor hajrá.

Nem foglalkoznék azzal anyósnak mi lenne a jó.

Amúgyis mi ebbe a biznisz? Lehet féláron kijösztök mert 250ért vesztek egy kihúzhatós újat anyósnak de lesz egy használt középkategóriás ágyatok amit anyós ad...

Ugyan ott vagytok kb mint a régi ágyatokkal.

Lesz egy használt ágyatok.

aug. 8. 13:22
 3/36 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem tetszik, ne fogadjátok el.

Amúgy 1x olvastam valahol, de tartom is, hogy cipőre és ágyra nem szabad sajnálni a pénzt, mert ebben a kettőben töltöd az életed nagy részét :)

Szerintem anyuka vegyen magának, ti is vegyetek magatoknak, ha ezen megsértődik, lelke rajta.

4/36 anonim ***** válasza:
70%
Ha emiatt a feleséged hisztizne (amúgy miféle házasság az, amiben te félsz a feleségedtől?), akkor irány a válóperes ügyvéd. Még egy holtomiglan-holtodiglant is fel lehet bontani, nemhogy egy ágyra tett igéretet, miközben megváltoztak a körülmények. Nem dolgod az anyós "hova tegyem az ágyamat" problémáját megoldani.
 5/36 anonim ***** válasza:
90%

De, tud franciaágyat betenni az egyszobás lakásba, csak nem akar.

Én nem mennék bele, oldja meg, adja el a mostanit és vegyen helyette kanapét.

aug. 8. 13:40
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

5# Igy van.

Csak praktikussági okokból kihúzhatóssal jobban járna mert azt nap közbe összetolja és van kanapéja.

Franciaágy meg sok helyet foglal de elfér egy nagy szobába ha muszáj.

aug. 8. 13:50
 7/36 anonim ***** válasza:
82%
Franciaágy matraccal anyósé. Akkor jól értem, hogy cserélhető a matrac? Arra rávenném az asszonyt, hogy újat vegyünk.
aug. 8. 14:10
 8/36 anonim ***** válasza:
56%

"Ráadásul nem is illik az az ágy a nappalinkba"

Nem anyós az, aki a nappaliba akar ágyat tenni?

Amúgy oké, egyrészt érthető, hogy nem akarsz használt matracot, másrészt meg nevetséges a duma, amit mellé teszel: hotelben nem szoktál soha megszallni? Ott hányan henteregtek....

Már csak a feleséged meg anyósod elé kell állni és közölni, mégse kell az ágya

aug. 8. 14:11
 9/36 anonim ***** válasza:
87%

Tutira nem aludnék a strigulára hapsizó anyós használt ágyában (akkor se, ha maga Mr Scrub Daddy fertőtleníti), ha van pénzem egy olyanra, amire igazán vágyunk és tetszik.

Az meg pláne nonszensz, hogy majd ti vesztek anyósnak kanapét. Nem dolgozik, vagy mi?

aug. 8. 14:12
 10/36 anonim ***** válasza:
84%
8, azért egy hotelban nem töltesz el éveket :)
aug. 8. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!