Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez okot adhat a sértődésre,...

Ez okot adhat a sértődésre, vagy érhető, ha mégsem vagyok benne?

Figyelt kérdés

Nem egy nagy durranás történet, csak szeretem tartani a szavam, de most úgy érzem mégsem kéne.

Akarunk egy új franciágyat, azt beszéltük a feleségemmel, hogy valami drágábbat, jobbat, ami tényleg jó sokáig megfelelő lesz (akár ilyen 400-500 ezres is szóba jöhet matraccal együtt)

Tudom, hogy ez sok, meg lehet 200-ért is ugyan azt tudná egy ágy egy jó matraccal, de most belefér ez a "luxus" még ha sokak szerint hülyeség is.

Néztünk is egyet, ami passzol a szobánkhoz, a többi bútorhoz, meg a mostani már kivan feküdve, szóval még férfiként is tökre beleéltem magam, hogy milyen jó és kényelmes ágyunk lesz.

Viszont az anyósom kitalálta, hogy neki kéne egy kanapé amiben kihúzható az ágy, mert most költözött egy panelba és a nappalija lenne a háló is, szóval nem tud oda franciágyat betenni.

De pár hónapja vett egy franciágyat matraccal ilyen 250 körül.

Erre a feleségem kitalálta, hogy akkor az ő franciágyát adja nekünk, mi meg veszünk neki egy kihúzhatót.

Kérdezte a feleségem hogy benne vagyok e, mondtam hogy nekem mindegy, de akkor még nem volt annyi pénzünk hogy szóba jöjjön az a 400-500 ezres ágy, távolinak tűnt, hogy olyat vegyünk, nem foglalkoztatott a kérdés.

Most viszont aktuális, és végig gondoltam hogy az anyja egyedülálló, sokat randizik, kitudja hány kan fetrengett abban az ágyban, eleve használt is, valahogy nekem nincs rá gusztusom, meg nem akarok használt ágyat ha már megvan a pénz.

Ráadásul nem is illik az az ágy a nappalinkba.

Beleéltem magam ebbe a drága ágyba.

De valahogy az az érzésem hogy hiszti lesz ha visszakozok.

Tudom, hogy óvódás szintű kérdés, meg stb és sokan úristeneznek majd, meg ez legyen a legnagyobb gondom, de ha már megdolgoztunk a pénzért, akkor jogos ha nem az anyjának veszünk új ágyat, hanem magunknak nem?

Ő meg oldja meg, adja el ha tudja, és vegyen kihúzhatót. (amúgy nem lesz rá pénze meg eladni se fogja tudni maximum bagóért, de szerintem ez legyen az ő baja)

aug. 8. 13:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
70%
* igazából
aug. 8. 16:29
 22/36 anonim ***** válasza:
94%

Nem akarsz használt ágyat, a feleségednek ez az indok elégnek kéne lennie, hogy lemondjon az anyja ágyáról.

Meggondolhatod magad és ezért senki sem hibáztathat.

aug. 8. 16:31
 23/36 anonim ***** válasza:
86%

Most kinek a sértődésétől tartasz? A feleségétől, vagy anyóstól? Ha ti a feleségeddel meg tudjátok beszélni, akkor anyós akár be is sértődhet, az már az ő dolga. Ha meg nem, akkor baj van a házasságotokkal.

Én újat vennék a helyedben.

aug. 8. 17:19
 24/36 A kérdező kommentje:

Nem az, hogy félek a feleségemtől, bár valóban nincs kedvem a hisztit hallgatni, de mindenki máshogy gondolkozik, és arra lettem volna kíváncsi, hogy ha már egyszer rámondtam hogy "nekem mindegy" azaz igen, akkor most már ne lépjek vissza. (nyilván ilyen esetben egy feleségnél a mindegy azt jelenti hogy elfogadom amit ő akar)

Ahogy írták, engem maga a tudat zavar, hogy mik történhettek abban az ágyban. Meg az, hogy használt. Mi meg spóroltunk egy csomót az újra, ami "nem tudna mesélni".

Az meg hogy van paplan....hát a mi ágyunkon is van, és sokat látott a szivacsunk.

Van az úgy hogy felgyűrődik a lepedő, vagy csak simán beizzad az ember és átüt rajta stb azért egy lepedő nem egy szkafander.

Az meg hogy új matracot vegyünk, most lehet "csak" 200-ért veszünk az anyósnak egy kanapét, és akkor a 200-at elbuktuk meg még magunkank valami jobb új matracot, és közel 400-ért van egy olyan ágyunk ami nem illik ide, nem az amit akartunk és nem ezért spóroltunk.

Amúgy köszönöm a normális válaszokat, meglepően kevés hülye volt, azt hittem nagyobb savazást kapok :D

aug. 8. 19:27
 25/36 anonim ***** válasza:
79%
Hát figyi, én el tudnam fogadni, ha meggondolod magad, anyám is biztosan elfogadná, az én anyósom is elfogadná, és nem hisztizne senki. Hogy a te feleséged, és anyósod hogy fogadja, azt nem tudhatjuk. De az őszinteség mindig jobb, mint utána megbánni, és rágódni rajta sok ideig. Én biztatlak, hogy dönts úgy, ahogy jobbnak érzed, jelen pillanatban az új mellett. Amíg nem hozzátok el ténylegesen az ágyat, mindaddig meggondolhatod magad, akármit is mondtál előtte. Mondd nekik, hogy átgondoltad a dolgot. A nők is képesek sokat variálni, szóval csak ne nyafizzanak. :)
aug. 8. 19:40
 26/36 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ne hagyd magad! Mond meg a feleségednek, hogy meggondoltad magad, új ágyat szeretnél venni, nem szeretnél használt ágyban aludni. Ennyi. Ha hiszti lesz hát hiszti lesz, majd túl lesz rajta. Mondom ezt hisztis nőként :D

Majd írd meg mi lett a vége! Engem érdekel a sztori vége :D

aug. 9. 07:46
 27/36 anonim ***** válasza:
72%

Erre a feleségem kitalálta, hogy akkor az ő franciágyát adja nekünk, mi meg veszünk neki egy kihúzhatót. - lehet kinevettem volna.

ÁGYAT nem "ajándékba" kapunk, hanem megnézzük, hogy néz ki, milyen a matraca, mennyire erős-puha, mert egy szar ágyon garantáltan megfájdul az ember nyaka és háta, aztán kidobta a pénzt.

aug. 9. 10:06
 28/36 anonim ***** válasza:
72%

27-es vagyok, nő. De amikor új ágyat néztünk a vőlegényemmel, órákat töltöttünk a matracválasztással, és a párnaválasztással, mert minketten nyakfájósak vagyunk.

Az ágy maga csak annyi volt, hogy passzoljon méretben és színben, de a matrac az sarkalatos pont mindkettőnknek.

Aludtam nyekle matracon meg nyekle párnán, egy éjszaka után úgy fájt mindenem, mint nagyon ritkán.

aug. 9. 10:09
 29/36 anonim ***** válasza:
72%
Azt azért nem részletezném az indoklásban hogy anyós ki tudja kikkel kefélt, és mi került a lepedőre😀 megmondanám hogy nem tetszik+nem szeretnék használtat
aug. 9. 12:37
 30/36 anonim ***** válasza:

Látszik hogy keresed az érveket hogy nehogy ne legyen elég az első és egyetlen. Átérzem.

De hidd el, elég az az egyetlen érv, saját vadiúj ágyat szeretnél.

aug. 10. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!