Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet az anyósom végleg...

Hogy lehet az anyósom végleg leválasztani a 47 férjemről?

Figyelt kérdés
Anyós 12 éve folyamatosan arra kéri a férjem ezer eszközzel, hogy árulja el a feleségét, gyűjtse az sms-eit a váláskor bizonyítéknak, hazudjon otthon mindenről. Közben a férj nem akar elszakadni a feleségtől. 18 éve házasok két gyerekkel. A férjem azonnal ugrik anyós minden csettintésére. Bp.-n élünk, kiküldi Érdre wc illatosítóért. Aljas anyóst ki akarom végre rakni a házasságomból. Eddig tűrtem, de most már agresszív lépéseket akarok.

júl. 31. 10:55
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
94%

Látod, már köztetek is feszültség lesz miatta, tehát a célját részben elérte.

A férjed kizárólagos feladata, hogy korlátokat szabjon neki.

júl. 31. 10:58
 2/34 anonim ***** válasza:
93%
Válás. Marad még 46 másik férj, az nem elég?
júl. 31. 11:01
 3/34 qkker1 ***** válasza:
93%
A 47 férjedből melyikről kell az anyóst leválasztani+
júl. 31. 11:04
 4/34 anonim ***** válasza:
86%
Csodálom, hogy bírtad eddig hogy a férjed lassan 50 évesen sem képes leválni az anyjáról.
júl. 31. 11:05
 5/34 anonim ***** válasza:
94%
Hát, én elmondanám a helyedben a 19. Férjnek a 47-ből, amaz meg riasztaná a 26. Férjet, és hárman elintéznétek!
júl. 31. 11:08
 6/34 anonim ***** válasza:
92%
12 éven át jó volt ez, mi történt hirtelen?
júl. 31. 11:16
 7/34 anonim ***** válasza:
93%
Én a helyedben választás elé állítanám a férjed, mert ez így nagyon nincs rendben.
júl. 31. 11:19
 8/34 anonim ***** válasza:
89%
Ezért nem kell papucs pasihoz hozzá menni. Bár az én férjem a másik véglet. Sokszor önfejű, de nem irányíthatja senki, még én sem.
júl. 31. 11:24
 9/34 anonim ***** válasza:
95%
Itt NEM az anyóssal van gond, HANEM A FÉRJJEL! Ha meg eddig enm volt képes felnöni, most már semmi esélye!
júl. 31. 11:26
 10/34 A kérdező kommentje:
47 éves. Nyilván. Vápasztás elé állítottam, erre bebújt az ágyamba.
júl. 31. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!