Hogy birjam ki?

Figyelt kérdés

Sajnos még férjem szüleinél lakunk pár hónap és költözünk... van egy 2 hónapos babánk, após alkoholista és mindig hülyeséget mondd meg ha a konyhába kiülünk elviszi a gyereket mellőlem a babakocsival együtt. Cigizik és kőműves nem szeret fürödni és kezét mosni és mindig úgy nyúl hozzá a gyerekhez hogy kitudja milyen a keze... aztán mikor elakarta vinni párom szólt neki hogy ne vigye el piszkos a keze... ott hagyta a gyereket szó nélkül aztán nyitva hagytam a fürdő ajtót mert mentem vissza a fürdőbe de a szobából hallottam hogy becsapja az ajtót és azt mondja böszme (ha megy a mosógép be kell csukni mert zavarja a hang...😒)

Mikor kimentem, hogy kiteregetek a babakocsin ahol van a fék ott találtam meg 2db szennyes zokniját. Jó hogy nem a Mózeskosárba tette... szerintetek hogy bírjam ki mellette még ezt a pár hónapot? Egyébként ha nem lenne gyerek is ilyen lenne:(

júl. 25. 14:23
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Ismerősöm is így van. Meg persze sokan hogy az egyik szülőnél lakik a pár a gyerekkel. Sajnos ha ők nem alkalmazkodnak nektek kell.

Mivel ti vállaltátok hogy ott lesztek gyerekkel.

Ha be is csúszott volt rá 9 hónap hogy albérletbe menjetek pl.

Nem egyik napról a másikra született a gyerek.

aug. 8. 12:15
 32/33 anonim ***** válasza:
82%

Akár az apósék nyakára költöztek, akár nem, egy rendes após ilyeneket nem csinál.

Egy rendes após örül az unokának, és nem fertőzi meg a büdös zoknijával és a koszos kezével.

De inkább mennék albérletbe, vagy ha csak azt tudom megfizetni, akkor vidékre, mint hogy ilyen após mellett neveljem a gyermekemet.

És az anyós semmit sem tesz az unokája érdekében? Ő csak lapít?

aug. 9. 06:06
 33/33 anonim ***** válasza:
Na, mi lesz kérdező? Költöztök vagy nincs rá keret?
aug. 9. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!