Hogy birjam ki?

Figyelt kérdés

Sajnos még férjem szüleinél lakunk pár hónap és költözünk... van egy 2 hónapos babánk, após alkoholista és mindig hülyeséget mondd meg ha a konyhába kiülünk elviszi a gyereket mellőlem a babakocsival együtt. Cigizik és kőműves nem szeret fürödni és kezét mosni és mindig úgy nyúl hozzá a gyerekhez hogy kitudja milyen a keze... aztán mikor elakarta vinni párom szólt neki hogy ne vigye el piszkos a keze... ott hagyta a gyereket szó nélkül aztán nyitva hagytam a fürdő ajtót mert mentem vissza a fürdőbe de a szobából hallottam hogy becsapja az ajtót és azt mondja böszme (ha megy a mosógép be kell csukni mert zavarja a hang...😒)

Mikor kimentem, hogy kiteregetek a babakocsin ahol van a fék ott találtam meg 2db szennyes zokniját. Jó hogy nem a Mózeskosárba tette... szerintetek hogy bírjam ki mellette még ezt a pár hónapot? Egyébként ha nem lenne gyerek is ilyen lenne:(

júl. 25. 14:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
6%
Össze-vissza beszélsz. Fentebb még azt írtad, hogy még bőven a gyerek előtt volt egy költözési lehetőség, de nem jött össze. Most meg már ház van és a gyerek miatt költöztök..
júl. 25. 17:27
 22/33 anonim ***** válasza:
64%
Pár hónapra is el lehet menni albérletbe. A te szüleidnél semmi hely nincs?
júl. 25. 17:46
 23/33 anonim ***** válasza:
50%

22es persze költözzenek más nyakára mint minden felelős felnőtt ember :-D

Kérdező, gondolj bele, apósodéknak milyen rossz lehet hogy ott nyávog a kölök meg ti is ot terpeszkedtek. Gondolom a rezsibe se méltóztattok beszállni.

júl. 25. 17:49
 24/33 anonim ***** válasza:
57%
Tök mindegy normális e. Az ő otthona ahol megtűrt vendégek vagytok és még egy gyereket is odadzültetek. Tetszik nem tetszik egy rossz megjegyzésed nem lehet rá.
júl. 25. 18:54
 25/33 anonim ***** válasza:
63%

Tehát náluk laktok, mert egy albérlet az luxus, és még védekezni sem megy, sőt, a 72 órás tablettát sem ismered ;)

Lapozzunk.

Örülj neki, hogy eltűrnek ott, én mondjuk eleve nem engedném, hogy a gyerekem csaja becuccoljon a lakásunkba, aztán "véletlenül" még lebabázzon.

júl. 26. 09:06
 26/33 anonim ***** válasza:
69%
Bírom, mikor jó pár nő azzal próbálja eltusolni a felelőtlenségét, hogy becsúszott a gyerek, és védekezéssel jött össze. Ez az esetek 99%-ban egy ordas magy kamu duma, és minden nőgyógyász elküld ilyenkor a francba. Ha rendesen beveszed a gyógyszert esélytelen teherbe esni manapság, ha meg kiszakad a gumi, ahogy mások írták ott a 72 órás tabletta. Dehogy védekeztél te rendesen, szartál rá, most meg a részeges apósodnál laksz egy csecsemővel a karodban és neked áll feljebb milyen szar az életed velük!
júl. 26. 09:23
 27/33 anonim ***** válasza:
67%
Annyira bírom az ilyet,amikor azzal jön valaki,hogy nincs szívem elvetetni. Na igen. Bezzeg megszülni a nyomorba,ahhoz van szíved. Így mostmár nem csak neked lesz rossz,hanem a babának is.
júl. 26. 10:01
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire gáz az apósod, szerintem menjetek albérletbe. Engem is kiborítana ha retkes kézzel nyúlna a gyerekemhez. Ugyan egy kis kosz kell, hogy szokja a gyerek immunrendszere, de azért nem ilyen glettes olajos akármilyen koszokra értem. Amúgy apósodat is megértem egy részből, egész nap dolgozik, hazamenne pihenni, de nem tud mert egy üvöltő csecsemő van a házában. Nem veszem be azt a kamut, hogy a te babád halk baba. Nincsen halk 2 hónapos baba, csak neked szelektív a hallásod, mert az anyja vagy. Ezt minden rosszindulat nélkül mondom.
júl. 27. 00:40
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerek nálunk sem "tervezett" volt, de amint kiderült, cuccoltunk albérletbe. Megmaradt a jó viszony és úgy neveltünk, ahogy nekünk tetszett.
júl. 28. 15:13
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Ne szólj vissza apósodnak hamarabb vége lesz.
aug. 2. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!