Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan nézzünk rá többé az...

Hogyan nézzünk rá többé az apósomra, ha súlyos balesetet okozott?

Figyelt kérdés

75 éves lesz. 2006 óta van jogosítványa. Szombat reggel nem állt meg egy piros lámpánál. Másodrendű főút, és négyszámjegyű út kereszteződésről van szó.

Behajtott, a szabályosan közlekedő az ütközést elkerülendő félrerántotta a kormányt, a szembesávban pedig oldalról összeütközött egy kisbusszal. A vétlen autó utasai és sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

2024. júl. 16. 10:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
13%

Ne fogd már a hőségre. Semmi köze hozzá. Az, meg hogy hogyan élt eddig, megint lényegtelen.

Remélem sittre vágják a vén szrost, bár ismerve a bíróságokat ő lesz az áldozat. Úgy látszik a nyuggerbűnözőknek mindent lehet

2024. júl. 16. 11:55
 12/63 anonim ***** válasza:
92%
Az eszedbe se jutott,hogy inkább azt kérdezd itt meg,hogy hogyan beszéljétek le ennek okán az apósodat? Ha épp elméjű,akkor magától is belátja,hogy a vezetés már nem neki való. Ha meg már agyilag nem is épp,akkor nem szabad engedni hogy vezessen. Igen,hibázott,de a te hozzáállásod jobban megvetendő. Csak a bosszúvágy van benned olyan dolog miatt amihez semmi közöd..el ne felejtsd ám a családot felhergelni apósodra. Az energiádat fordítanád arra inkább,hogy felveszed az áldozatokkal a kapcsolatot,és megkérdezed,hogy miben tudnál rajtuk segíteni. Nem anyagilag,de a sérülések miatt lehet egy fűnyírás,vagy bevàsárlás is segítene rajtuk. De nem,te még belerúgsz abba,aki úgyis a földön van.
2024. júl. 16. 11:57
 13/63 anonim ***** válasza:
87%
11/13 Ugye most a szüleidre gondoltál?
2024. júl. 16. 12:07
 14/63 anonim ***** válasza:
75%
Reméljük elveszik a jogosítványát. Pár éve egy hasonlóan idős fazon jött belénk oldalról, neki stop tábla volt. Aztán halál nyugodtan közölte hogy minket nem látott. Fényes nappal volt egy tökéletesen belátható útszakasszal. Hab a tortán, hogy utána a felesége nyilvánosan elátkozott minket🙄
2024. júl. 16. 12:19
 15/63 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 11-es, senki nem mondta azt, hogy nem ő hibázott és ő az áldozat, de azért ezt a helyzetet ne hasonlítsuk már a "szegény" 18 évesekkel össze...

2 éve december 24-én amikor egy anyuka ment a kisfiának karácsonyi ajándékot venni és állt szabályosan a piros lámpánál, ha emlékeim nem csalnak, márpedig nem csalnak nem 2 nyugdíjas volt aki apu méreg drága autójával versenyezgetett a tükörjeges úton, hanem igen is fiatalok. Mellesleg a halált okozó fiatal baromira nem kapott semmit, ellenben egy kisfiúnak egy éltre tönkre a karácsonyát.. Akkor miről beszélgetünk?

2024. júl. 16. 12:21
 16/63 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk nekem nem annyira életszerű, hogy valaki 57 évesen szerez jogsit (75 éves és 2006-ban szerezte a leírtak szerint). Nem tartom kizártnak, hogy kamu, pedig én nem szoktam ezt írni.
2024. júl. 16. 12:33
 17/63 anonim ***** válasza:
73%

Bunkó vagy kérdező, karót lehetne veled a földbe verni.

Apósod hibázott, benézett valamit. Mint ahogyan rajtad kívül és az itt válaszoló 18 éves kisgyereken kívül mindenki más is.

2024. júl. 16. 12:34
 18/63 anonim ***** válasza:
14%

A kedves, szerethető szépkorúak. Mindig ez a duma, hogy nem látta.

2024. júl. 16. 12:35
 19/63 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom, én is kerülnék egy ilyen embert. De senkinek nem számít semmit az emberélet. Igen, ma még "csak" sérülést okozott, holnap majd öl. De szpjuk fel a felelőtlen barmokat.
2024. júl. 16. 12:36
 20/63 anonim ***** válasza:
9%

És ezt minek hánytad ide? Anekdotikus érvelés. Most akkor szerinted csak a fiatalok okoznak halálos balesetet? Ennyi erővel ide lehetett volna okádni, hogy gipsz jakab 75 évesen halálra gázolt valakit. Bizonyára a kékfényben tucatnyi ilyen riport van.

2024. júl. 16. 12:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!