Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kórházba kerültem, volt egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kórházba kerültem, volt egy súlyos balesetem. Van egy lány, aki azt mondta, hogy nagyon szeret, nem tudja elképzeni az életet nélkülem. Egyszer sem keresett?

Figyelt kérdés
Konkrétan megvolt az esély, hogy meghaljak. Tényleg élet-halál között lebegtem. És ő egyszerűen még csak nem is érdeklődött irántam. Amikor nagyjából magához tértem, neki írtam rögtön, nem a családomnak, nem a barátaimnak, fel is akartam hívni. Le se szarta, nem is válaszolt... Voltaképp nem érdemes vele foglalkoznom, ugye?
2023. aug. 6. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem bántani akarlak, de ez egy komoly kérdés?
2023. aug. 6. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem valaszolt akkor en elengednem a helyedben. Most a legfontosabb az egeszseged es a pozitiv dolgok az eletben. Nincs szukseged arra, hogy ezen agyalj.

Milyen kapcsolatban voltatok elotte? Tudhatta valakitol, hogy mi tortent veled?

Persze az is lehet egy opcio, hogy ot is sokkoltak a veled tortentek...

Jobbulast kivanok neked.

2023. aug. 6. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem érdemes foglalkoznod vele. Az ilyen egy beképzelt kis egóhercegnő, aki nem társat keres, hanem valakit, aki szórakoztatja. Az ilyen csak addig "szeret" nagyon-nagyon, ameddig te lefoglalod. De amúgy felőle el is tűnhetsz. Neki egy "szia, mi van veled?" üzenetet is derogál írni. Az ilyennek minél hamarabb ki kell adni az útját.
2023. aug. 11. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!